İçeriğe Yönlendir

Poco x8 pro - Samsung s25 Hangisi?

Mustafa Resül Kara

Recommended Posts

Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

Kendine özel uygulamalarda reklam pop-up olarak çıkıyor. Uygulamaya girip tavsiyeleri kapat dediğinde, bir daha görmüyorsun. Neyse ki çözümü mevcut bir sorun.

reklam basmayan tek marka poco oldu bizim ailede ilginçmiş. sahtekar araması da yok , kim ne dertler yaşamış üzüldüm 

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Çağlar Bayur yazdı:

reklam basmayan tek marka poco oldu bizim ailede ilginçmiş. sahtekar araması da yok , kim ne dertler yaşamış üzüldüm 

Abi emin ol bir önceki xiaomi telefonum memnun bırakmasaydı ya İPhone ya da Samsung alır geçerdim. Bu kullandığım telefon sorun çıkarmasına rağmen eski telefonumun hatrına hala alabilir miyim diye düşünüyorum 😊 

Murat Sahın yazdı:

Sorun yaşamadım şimdiye kadar ki bendeki X serisi değil M serisi :) 

İnşallah hiç yaşamazsınız beni sinir etti fazlasıyla çünkü 😊 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

aşırı hız gerekmiyor ise samsung alırdım o ayrı. uzun süre güncelleme ve kamera özellikleri iyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Çağlar Bayur yazdı:

aşırı hız gerekmiyor ise samsung alırdım o ayrı. uzun süre güncelleme ve kamera özellikleri iyi

Hız gerekmiyor oyun pek oynamıyorum. Benim derdim stabil kullanmak beni yormasın artık. Samsung son modellerinde güzel güncelleme desteği veriyor 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sizin gönlünüzde yatan aslan Samsung. Bence şimdiden hayırlı olsun :flowers:

Çağlar Bayur yazdı:

spam arama google phone ile engelleniyor. Marka ile alakası yok :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Sani Gerşon yazdı:

Sizin gönlünüzde yatan aslan Samsung. Bence şimdiden hayırlı olsun :flowers:

spam arama google phone ile engelleniyor. Marka ile alakası yok :)

Poco ve xiaomi arasında fark olduğunu düşünüyorum redmi ile de aynı şekilde. Sizce öyle mi? Aslında o aslan Samsung s25 plus modeliydi 😅 ama Samsung s25 plus satan güvenilir satıcı bulmak zor 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Eşime poco f5 almıştım guzel telefon,kendimde f25 fe var.memnunum,klasik samsung oldugu icin yıllarca sorunsuz,

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Fikri Keleş yazdı:

Eşime poco f5 almıştım guzel telefon,kendimde f25 fe var.memnunum,klasik samsung oldugu icin yıllarca sorunsuz,

Valla artık bende o sorunsuzluğu arıyor gibiyim 😊 kredi kartı kesilene kadar araştırmaya devam sonra artık alırım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

6 sene xioami mi 6 kullanıcısı olarak s23 almıştım. Aynı soru işaretlerini yaşadım. Samsung kullanırken premium kullandığınızı hissediyorsunuz. Poco çok hızlı olacak fakat reklamdı güncellemeydi derken kafada soru işareti yaşatacak. Samsungun aı destekli arayüzü ve kamera özellikleri bile şuanda tercih sebebi olur. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Görkem Karakaş yazdı:

6 sene xioami mi 6 kullanıcısı olarak s23 almıştım. Aynı soru işaretlerini yaşadım. Samsung kullanırken premium kullandığınızı hissediyorsunuz. Poco çok hızlı olacak fakat reklamdı güncellemeydi derken kafada soru işareti yaşatacak. Samsungun aı destekli arayüzü ve kamera özellikleri bile şuanda tercih sebebi olur. 

Mi 6 da güzel telefondu. Poco ve xiaomi için en güzel kısım hızlı şarj kısmı onu ararım gibime geliyor, eğer alırsam şimdiye kadar aamsung hiç kullanmadım o yüzden beni ne bekliyor bilmiyorum 

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Bende 1 senedir. S24 plus var. Çok memnunum şahsen. Ama Poco mu Samsung S25 mi derseniz, paranız varsa  Samsung derim. Ama Honor da bakabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Valla ben artık Iphone ve Samsung'la yollarımı ayırdım. Evet güncelleme ,  ikinci el değeri, aksesuar bolluğu ok ama hep aynı şeyleri dayatmaları beni gıcık etti.

S23Ultra vardı pil 1. yılda şişti sebep sürekli hızlı şarjda kullanmam imiş. 3 yıl kullandım ciddi bir sorun yaşamadım S26 Ultra alayım dedim baktım doğru dürüst vay be denilecek bir geliştirme yok, Pil aynı neredeyse , işlemci eh, kameralar aynı vs vs. Pek istemememe rağmen Iphone 17 PM baktım o da ondan kalır yanı yok. 2 ay kadar oluyor Oppo Find x 9 Pro aldım. Kamera Hasselblad müthiş, pil zorlasan 3 gün gidecek bitsin diye uğraşıyorum. Hiç elinizden düşürmeseniz gece ancak bitiyor. 90W hızlı şarj var, depolama zaten çok fazla vs vs. 

Niye anlattım demem o ki Poco Xiomi gibi markalar piyasada yer edinmek için ekstra bir sürü özellik sunuyorlar. Bence faydalanmak lazım. Poconun tabletini kullanıyorum 2 yıldır kesinlikle halen hızlı ve yeterli. 

Ne alırsanız alın hayırla sağlıkla kullanın inşallah... :) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Poco deyince aklıma oyun telefonu geliyor. Performans güzel, ekran güzel, kamera idare eder. Yazılım belki göreceli ama reklam vs geliyor diyen youtube'da 3-5 dakikalık bir video izleyip oradakileri yapsa hiç reklam gelmeyecek. Donma, kasma vs yok. Bunlar samsung'da da vardır ama pil kapasitesi, hızlı şarj ve şarj aleti yok. Poco'nun pili büyük, hızlı şarj (90-100 w) var ve kutudan şarj aleti çıkıyor. S25 ile aynı işlemciye sahip F8 pro da olabilir. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Cihat Küçükay yazdı:

Android alacaksam çok para vermek istemiyorum. Parayı İPhonea vermek isterim çünkü ikinci el değeri var. Samsung kullananlara sordum geneli memnun. Android alınca da Samsung stabil güzel ama diğerlerinde gerçekten hızlı şarj ve diğer özellikler daha güzel geliyor. 

Cem Dilmen yazdı:

Teşekkür ediyorum  😊 s23 değilde başka modelin pili şişse laf ederdik değil mi 😊 Android tarafında özellikle Samsung hariç olan kısımda gerçekten güzel kullanışlı özellikler var batarya büyüklüğü bile fazlasıyla güzel bir de yazılım işini halletseler çok daha güzel olacak. Kamera güzel de olsa işleme de İPhone gibi olmuyorlar malesef. 

Mahmut Yıldız yazdı:

Pil büyüklüğü ve hızlı şarj çok güzel. Aslında bilmiyorum ama sanki telefonları işlemci den çok batarya ile ölçmek lazım. Çünkü batarya dayanımı bitince telefonlar çekilmez hale geliyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Dilmen yazdı:

Niye anlattım

hakkat neden :mangal: 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen
Çağlar Bayur yazdı:

hakkat neden :mangal: 

Lütfen pasajı dikkatli okuyalım. :) 

Mustafa Resül Kara yazdı:

Android alacaksam çok para vermek istemiyorum. Parayı İPhonea vermek isterim çünkü ikinci el değeri var. Samsung kullananlara sordum geneli memnun. Android alınca da Samsung stabil güzel ama diğerlerinde gerçekten hızlı şarj ve diğer özellikler daha güzel geliyor. 

Teşekkür ediyorum  😊 s23 değilde başka modelin pili şişse laf ederdik değil mi 😊 Android tarafında özellikle Samsung hariç olan kısımda gerçekten güzel kullanışlı özellikler var batarya büyüklüğü bile fazlasıyla güzel bir de yazılım işini halletseler çok daha güzel olacak. Kamera güzel de olsa işleme de İPhone gibi olmuyorlar malesef. 

Pil büyüklüğü ve hızlı şarj çok güzel. Aslında bilmiyorum ama sanki telefonları işlemci den çok batarya ile ölçmek lazım. Çünkü batarya dayanımı bitince telefonlar çekilmez hale geliyor. 

Mustafa Bey Mahmut Beyin de dediği gibi ayırdığınız bütçe ile Poco F8 pro alabiliyorsanız düşünmeyin alın derim. Şu an Android tarafında  Samsung dışı markaların çoğu 5 yıl ana yazılım güncelleme ve 7 yıl güvenlik güncelleme sözü veriyorlar. Ayrıca 5 yıl sonunda % 80 pil ömrünü de garanti ediyorlar piyasada tutunmak için. Ha ne kadar tutarlar bilemem ama sonuçta bunlar da TR de çok bilinmese de Çinin en büyük teknoloji ve telefon firmaları. O kadar da bakkal garantisi değildir diye düşünüyorum :) 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz

50 bine çıktıktan sonra iphone 15 alınır , android telefona 30 bile çok 3 sene sonra satarı 5000 lira.(Bozulmazsa o da ! ) ''Telefona  o kadar para verilir mi? '' , '' Enayisiniz yarıdan da altına mis gibi telefon alıyorum '' derdim. Milletin 3 sene önce 30 a aldığı iphone 13 hala canavar gibi çalışıyor ve telefoncu 30 a alıyor benim poco 3. yılında bozuldu anakartı yanmış, ondan önceki xiaomi torpidoda arabaya bağlayıp klip izlemek için kullanıyorum zaten yarım yamalak çalışıyor şarjı yüzde yüz 10 dk sonra yüzde 10  a düşüyor açıp kapatınca  yüzde 70  e çıkıyor :biggrin:.Gittim düz 17 aldım hiç yoktan 3 senede 1 üzerine 25-30 katar  reklamsız , güvenli telefon kullanırım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

@Cem Dilmen evet poco f8 pro da iyiymiş özelliklerine baktım. İşlemcisi snapdragon. X serisine odaklanmışım f serisi de güzel duruyor. 

@Ferhat Yavuz kesinlikle o paraları Android cihaza veresim yok aslında ama stabil bir Android cihaz bulmak da zor gibi. İPhonenun özelliği zaten uzun süre donma kasma yapmadan götürmesi ve ikinci el değeri. Zaten bence İPhone alan birisi telefonu yenilemesi lazım. Diğer türlü satmayacağın telefonun ikinci el değerine bakmak saçma oluyor 😊 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...