Alptuğ Özcan 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Herkese Merhaba, 2016 yılından bu güne kadar şahsıma ait 3 tane aracım oldu fakat hiç birisine konu açmadım. İlk ikisine kısmet olmadı diyelim, şuanki aracıma da açmak içimden gelmedi sebepsiz. Bu konusunu açtığım araç dedeme ait. İlk ve son konusu olacak muhtemelen. Araç 2001 Model Ford Fiesta Ghia. Nam-ı Diğer "Gülen Yüz" Aracın Geçmişi Araç 2001 model ve 2003 yılından beri bizim aile içerisinde. 2003 yılından 2007 yılına kadar dayımdaydı. 2007 yılından bu zamana kadar da dedemin himayesinde. Dedem yaşının ilerlemesi(kendi yaşı) sebebiyle yolları ayırmak istiyor. Totalde 23 senedir aile içinde. Araç hiç LPG görmedi. Km'si de orjinal 96.500'de şuan. Araç km'den de anlaşılacağı üzere çok kullanılmadı. Sağ ön çamurluk(manevra yaparken demire sürtme nedeniyle) ve bagaj kapağı(hatırladığım kadarıyla sağ farın üst kısmına kamyonet temasından kaynaklı) boyalı. Tavanda da yeni yeni güneş yanığı başlıyor. Geri kalanı orjinal. Detaylı fotoğrafları aşağıda Buraya aracın konusunu açma sebebim hem hatıra kalsın hem de satılmasını istememem sebebiyle aslında. Amacım aracın hiç dışarıya gitmemesiydi, ben 2.araç olarak alacaktım fakat farklı planlar sebebiyle alamadım. Yapılması gerekenler, Triger değişimi (Bu bilgiyi güncelleyeceğim) Yağ/filtre bakımı Arka amortisörlerin birinden ses geliyormuş(takoz olma ihtimali yüksek) Ruhsat sahibinin belirlediği bir fiyat var aslında, ne kadar eder? Yabancıya gitmesini istemediğim için önce buraya sormak istedim, sarı sitede yok. 20 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 19 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce iş yerin de bi arkadaşım da aynı grisi var km bile hemen hemen aynı aileden kalma geçen satmaya kalktı piyasadanmıdır nedir istediği fiyatı vermediler vaz geçti bence satmayın bu güzelliği Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Güzel rakama gider ama o rakamı verecek adamı bulmak zor olur. Üst kasaları ile aynı paralar hakkı gibi. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Dede arabalarına bayılan bir güruh var tanıdığım ama onlar Hondacı. Dedenin gözü açılmadan uygun fiyata alıp toparlayıp piyasaya çaka.. öhöm kazandıran tiplerden. Yine de bir sormak lazım. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: iş yerin de bi arkadaşım da aynı grisi var km bile hemen hemen aynı aileden kalma geçen satmaya kalktı piyasadanmıdır nedir istediği fiyatı vermediler vaz geçti bence satmayın bu güzelliği Valla abi ben de çok direndim satılmasın ya da ben alayım diye ama satılmaması konusunda ikna edemedim, kendim alma konusunda da gerekli şartları oluşturup alamadım. Bana bu aralar 2.araba lazım ama otomatik lazım. Oğuzkan Işık yazdı: Güzel rakama gider ama o rakamı verecek adamı bulmak zor olur. Üst kasaları ile aynı paralar hakkı gibi. Kısmet artık satılır mı satılmaz mı yada ne zaman satılır göreceğiz. Emre Şimşek yazdı: Dede arabalarına bayılan bir güruh var tanıdığım ama onlar Hondacı. Dedenin gözü açılmadan uygun fiyata alıp toparlayıp piyasaya çaka.. öhöm kazandıran tiplerden. Yine de bir sormak lazım. Ben de çakallara değil de biniciye gitsin istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Fiyatı siz yazsanız daha makbul olmaz mı? Guzel araba hemen alınır 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bence müşteri çıktığında 300-350 arasında satılacak bir araç. Güzel temiz kalmış ama başka da bir çekiciliği yok. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Fikri Keleş yazdı: Fiyatı siz yazsanız daha makbul olmaz mı? Guzel araba hemen alınır Fiyat olarak 390 dediler bana ama ciddi talip olana bi güzellik yaparız dediler Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Bence müşteri çıktığında 300-350 arasında satılacak bir araç. Güzel temiz kalmış ama başka da bir çekiciliği yok. Nasıl bir çekicilik olması lazım mesela? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Arabanın motor hacmi nedir yakıt tüketimi nasıl LPG‘de kaç çekiyor Bolu rampasını beşinci viteste çıkabiliyor mu 3000’de bile kaç kilometre hız yapılıyor. Şanzımanı kaç ediyor kaç beygir , bagaj hacmi içine bir katları bisiklet sığmıyor mu. Arka koltukta İzo Fix var mı 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Araç güzel kalmış ama metal yorgunluğu illa ki oluyor, fakat şu anda piyasa çok durgun. bekleyin biraz daha yaz aylarını derim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Bence müşteri çıktığında 300-350 arasında satılacak bir araç. Güzel temiz kalmış ama başka da bir çekiciliği yok. Tam oğuzhanlık fiyat bandında, oğuzhan koş dağılın demen lazım. Şaka bir tarafa güzel görünüyor, motoru 1,25 mi 1,4 mü bunların. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Fiyat olarak 390 dediler bana ama ciddi talip olana bi güzellik yaparız dediler Nasıl bir çekicilik olması lazım mesela? Döneminin özel bir aracı değil. Sıradan bir HB otomobil. Yaşı itibari ile klasik de değil. Yani bu araba öyle nadir kalmış diye zevk için alacak kitleye hitap etmiyor. Elbette seveni vardır da, kaç kişi vardır. Aynı temizlikte ama 90 model bir Mercedes 190e olsaydı misal, havada kapılırdı. İhtiyacından dolayı araç almak isteyen de, bazı özelliklere bakacaktır. Genelde eşine kızına böyle araba bakıyor çoğunluk, onlarda otomatik bakıyor. Kendin bile yazmışsın, temiz ve dedenin arabası olduğu için sana özel ama otomatik olmadığı için almıyorsun. Diğer insanlar için temiz ama dedesinin arabası değil Bahsettiğim çekicilik böyle. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Arabanın motor hacmi nedir yakıt tüketimi nasıl LPG‘de kaç çekiyor Bolu rampasını beşinci viteste çıkabiliyor mu 3000’de bile kaç kilometre hız yapılıyor. Şanzımanı kaç ediyor kaç beygir , bagaj hacmi içine bir katları bisiklet sığmıyor mu. Arka koltukta İzo Fix var mı Sırayla cevaplıyorum Motor hacmi 1.25 8 yakıyordum diye tahmin ediyorum, kullanıma/kullanıcıya göre değişir Araçta LPG yok, yazmıştım yukarda Bolu rampasının cevabı bende yok çünkü bu arabayla bolu rampasını çıkmadım Şanzıman sorusunu hiç anlamadım zaten Ruhsatta 75 bg yazıyo Pandizotu kaldırınca katlanır bisiklet sığar bence İsofix yok diye biliyorum Metin Uzunoğlu yazdı: Tam oğuzhanlık fiyat bandında, oğuzhan koş dağılın demen lazım. Şaka bir tarafa güzel görünüyor, motoru 1,25 mi 1,4 mü bunların. 1.25 bunun motor Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Döneminin özel bir aracı değil. Sıradan bir HB otomobil. Yaşı itibari ile klasik de değil. Yani bu araba öyle nadir kalmış diye zevk için alacak kitleye hitap etmiyor. Elbette seveni vardır da, kaç kişi vardır. Aynı temizlikte ama 90 model bir Mercedes 190e olsaydı misal, havada kapılırdı. İhtiyacından dolayı araç almak isteyen de, bazı özelliklere bakacaktır. Genelde eşine kızına böyle araba bakıyor çoğunluk, onlarda otomatik bakıyor. Kendin bile yazmışsın, temiz ve dedenin arabası olduğu için sana özel ama otomatik olmadığı için almıyorsun. Diğer insanlar için temiz ama dedesinin arabası değil Bahsettiğim çekicilik böyle. Havada kapılsın diye satışa çıkarılmadı zaten araç. çok özel araç olduğu yönünde de bi iddiamız yok 11 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 1.25 Zeteks Motorsa güzel oldukça uzun süre üretimi olan bir motor. Şanzıman beş ileri mi diye demiştim telefon yanlış yazmış. Bu arabanın çok yaktığını biliyorum ama önemli değil sonuçta 95.000 km’de otomatik kliması var mıydı aktif çalışıyor muydu çalışmayan aksamı var mı Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 saat önce Paylaş 10 saat önce dijital km sayaci yerine analog olsa km nin bi anlami olmayacakti bu acidan makyajli kasa olması guzel. hic lpg gormemis olmasi daha guzel. kiymetini bilen biri alir mutlaka 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Tam oğuzhanlık fiyat bandında, oğuzhan koş dağılın demen lazım. Şaka bir tarafa güzel görünüyor, motoru 1,25 mi 1,4 mü bunların. Bir kaç aydır aynı parayı teklif ediyorum hocam zaten ama kanmıyor 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: 1.25 Zeteks Motorsa güzel oldukça uzun süre üretimi olan bir motor. Şanzıman beş ileri mi diye demiştim telefon yanlış yazmış. Bu arabanın çok yaktığını biliyorum ama önemli değil sonuçta 95.000 km’de otomatik kliması var mıydı aktif çalışıyor muydu çalışmayan aksamı var mı 5 ileri. Klimali. Bu temizlikte buyuk ihtimal aktiftir. 350k ilana girilir beklenir. Tursularina 255 isteniyorsa 300 350 bandi arasi. Masallahida varmis yeni sahibine hayilirli olsun tek tavsiyem direksiyondaki sedefi sokup guzel bir deri kilifla ve koltuk kiliflari olmadan kadife bej dosemesiyle araba tam orjinal temizligine doner. Hayirli satislari olsun 10 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sportu bekliyorum @Oğuzhan Çakır Yoksa Fiesta sevgimiz doğrudur Ama km den ötürü trink Sat vs ile alan varsa verin gitsin derim. İstenilen rakam meraklısına bile fazla gelebilir 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce dinamik bir araçtır km muhteşem arayana nimet 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Adam kıskanıyor, arabalarının fotoğrafını bile paylaşmıyor bizimle Ali Darbaz yazdı: Arabanın motor hacmi nedir yakıt tüketimi nasıl LPG‘de kaç çekiyor Bolu rampasını beşinci viteste çıkabiliyor mu 3000’de bile kaç kilometre hız yapılıyor. Şanzımanı kaç ediyor kaç beygir , bagaj hacmi içine bir katları bisiklet sığmıyor mu. Arka koltukta İzo Fix var mı Bunları senin cevaplaman gerekmez mi? Ali Darbaz yazdı: 1.25 Zeteks Motorsa güzel oldukça uzun süre üretimi olan bir motor. Şanzıman beş ileri mi diye demiştim telefon yanlış yazmış. Bu arabanın çok yaktığını biliyorum ama önemli değil sonuçta 95.000 km’de otomatik kliması var mıydı aktif çalışıyor muydu çalışmayan aksamı var mı Pek bir ilgili gördüm seni, ciddi alıcı mısın? Oğuzkan Işık yazdı: Bir kaç aydır aynı parayı teklif ediyorum hocam zaten ama kanmıyor sende %10 artır fiyatı, bu kadar temizi kolay denk gelmez. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Murat Sahın yazdı: Adam kıskanıyor, arabalarının fotoğrafını bile paylaşmıyor bizimle Bunları senin cevaplaman gerekmez mi? Pek bir ilgili gördüm seni, ciddi alıcı mısın? sende %10 artır fiyatı, bu kadar temizi kolay denk gelmez. Benim atmosferik neslin son dinazoru EP3C varken 1.25 zetech geçmem kazanılmış haklar yasasına aykırı. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 2 saat önce Paylaş 2 saat önce aynı model, aynı kasa, aynı renk yalnız bizim ki tüplü ve öfkeli idi. çok sevdiğim bi araçtı. 1.25 zetec motor bende az yakıyordu. motor bkdan bi sıkıntı ile karşılaşmadım kliması aktifdi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Benim atmosferik neslin son dinazoru EP3C varken 1.25 zetech geçmem kazanılmış haklar yasasına aykırı. ep3c ni tokatlar bu Zamanın varsa şunu izleyebilirsin, yağlarla ilgili: 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Evren Erakçora yazdı: ep3c ni tokatlar bu Zamanın varsa şunu izleyebilirsin, yağlarla ilgili: Hocam, her çeşit motorlu araç kullandım. Valvetronik bir motor kullanmadan bu yorumu yapma derdim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts