Ali Darbaz 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Sinan Akgöl yazdı: Subap demisken k20 vtec gerisi ZetecS Sen pedalshif ile Kartepe zirvesine çıkmadın. Yağlı kayışlı eksik silindirli biri anlamaz. Sudaki dalganın köpürmesini anlayamazsın . Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Sen pedalshif ile Kartepe zirvesine çıkmadın. Yağlı kayışlı eksik silindirli biri anlamaz. Sudaki dalganın köpürmesini anlayamazsın . Sende haklisin dogru Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Sinan Akgöl yazdı: Sende haklisin dogru Sana passat lazım, Mutayit adamsın Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Sana passat lazım, Mutayit adamsın Bunda da haklisin dogru Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Mustafa Tüfekçi yazdı: Sportu bekliyorum @Oğuzhan Çakır Yoksa Fiesta sevgimiz doğrudur Ağustos muaynesi sonrası görüşelim Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Sinan Akgöl yazdı: tek tavsiyem direksiyondaki sedefi sokup guzel bir deri kilifla ve koltuk kiliflari olmadan kadife bej dosemesiyle araba tam orjinal temizligine doner. Hayirli satislari olsun Evet ilk yapılması gereklerden biri direksiyon, onun yapıldığını ilk gördüğümde şok olmuştum 😁 Bilgi olarak şoför koltuğunda küçük bi sigara yanığı var, diğerlerinde birşey yok. Teşekkürler Mustafa Tüfekçi yazdı: Ama km den ötürü trink Sat vs ile alan varsa verin gitsin derim. İstenilen rakam meraklısına bile fazla gelebilir Trinksat gibi yerlere verecek kadar satılma aciliyeti yok, oraya verene kadar bizde dursun Çağlar Bayur yazdı: dinamik bir araçtır km muhteşem arayana nimet Focusun yanına ne de güzel yakışır abi 🚘🚘 Murat Sahın yazdı: Adam kıskanıyor, arabalarının fotoğrafını bile paylaşmıyor bizimle 3 arabam oldu 2sini biliyorsun abi zaten Atarım hepsininden fotolar 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Evet ilk yapılması gereklerden biri direksiyon, onun yapıldığını ilk gördüğümde şok olmuştum 😁 Bilgi olarak şoför koltuğunda küçük bi sigara yanığı var, diğerlerinde birşey yok. Teşekkürler Siyah sigara yanigini temizleyince Koltuk rengine yakin bir haliflexi tras bicagiyla tuy haline getirip guzel yapistiriciyla dolgu yaparsaniz gozede batmadan mis gibi tamir😁 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Çocukları pistten alalım. Mk4 Fiesta aşığı geldi😍 King gibi, daalın demeyi, bu güzelliği garaja eklemeyi o kadar çok isterdim ki... Maşallah deyip bir daha bu konuya girmeyi düşünmüyorum çünkü yüreğim el vermez satışını görmeyi. İnşallah değerini bilen alır... Bu arada @Ali Darbaz biz ruhu olan bir şeyden bahsediyoruz burda. Makinalarınızla ötede oynayın lütfen 😤 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Haziran Paylaş 7 Haziran İnan Çınar yazdı: Çocukları pistten alalım. Mk4 Fiesta aşığı geldi😍 King gibi, daalın demeyi, bu güzelliği garaja eklemeyi o kadar çok isterdim ki... Maşallah deyip bir daha bu konuya girmeyi düşünmüyorum çünkü yüreğim el vermez satışını görmeyi. İnşallah değerini bilen alır... Bu arada @Ali Darbaz biz ruhu olan bir şeyden bahsediyoruz burda. Makinalarınızla ötede oynayın lütfen 😤 5000 km den fazla Fiesta tecrubem var Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran İnan Çınar yazdı: Çocukları pistten alalım. Mk4 Fiesta aşığı geldi😍 King gibi, daalın demeyi, bu güzelliği garaja eklemeyi o kadar çok isterdim ki... Maşallah deyip bir daha bu konuya girmeyi düşünmüyorum çünkü yüreğim el vermez satışını görmeyi.İnşallah değerini bilen alır.. Ben de sizin gibi düşünen birine gitsin istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Sinan Akgöl yazdı: Siyah sigara yanigini temizleyince Koltuk rengine yakin bir haliflexi tras bicagiyla tuy haline getirip guzel yapistiriciyla dolgu yaparsaniz gozede batmadan mis gibi tamir😁 Ekran süren kaç saat ? Ali Darbaz yazdı: 5000 km den fazla Fiesta tecrubem var Ooo bad booyy 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Ekran süren kaç saat ? Ooo bad booyy 1.6 ti vct ile Kartepe tırmanışım efsanedir. 6 ileri powershift. Çok lezzetli arabalardan biriydi. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Oğuzkan Işık yazdı: Ekran süren kaç saat ? Benim mi çok bazen hic yok 😂 sana ne kadar lazim 😁 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Ali Darbaz yazdı: 1.6 ti vct ile Kartepe tırmanışım efsanedir. 6 ileri powershift. Çok lezzetli arabalardan biriydi. 1.2 easytronic 4 kişi bagaj çakılı rizede yaylaya çıkmıştım, daha da üstü gelmez sanırım, hayatımda yaptığım en kötü yolculuktu. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Ebrar Tüfek yazdı: 1.2 easytronic 4 kişi bagaj çakılı rizede yaylaya çıkmıştım, daha da üstü gelmez sanırım, hayatımda yaptığım en kötü yolculuktu. lpgli hyundai i10 ile topuk yaylasına çıkmıştım… bir iki bir iki çok eğleceli. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Ali Darbaz yazdı: lpgli hyundai i10 ile topuk yaylasına çıkmıştım… bir iki bir iki çok eğleceli. 1-2 1-2 çok mu eğlenceli İşkence resmen Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran Murat Sahın yazdı: Adam kıskanıyor, arabalarının fotoğrafını bile paylaşmıyor bizimle Siyah Focus 1 İlk aracım Beyaz Focus 3 ikinci aracım Yetkili bi abimiz ilk aracımı düzeltebilir mi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Siyah Focus 1 İlk aracım Beyaz Focus 3 ikinci aracım Yetkili bi abimiz ilk aracımı düzeltebilir mi E sen hep focusa binmişsin Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran Murat Sahın yazdı: E sen hep focusa binmişsin Yol tutuşu çok iyi abi baksana aşağı niye binmeyim Biz eski Fordculardanız Bakma şuan aegea'ya bindiğimize Alptuğ Özcan yazdı: 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Haziran Paylaş 8 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: 1-2 1-2 çok mu eğlenceli İşkence resmen Benim amacım arabayı sınamaktı İstanbul’dan Bolu’ya sırf o rampayı çıkmak için gittim. Muhteşemdi. Keşke forumunca beraber gitsek Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Yapılması gerekenler, Triger değişimi (75.000 Km'de değişmiş fakat yıl olarak zamanı dolmuş) Yağ/filtre bakımı Arka amortisörlerin birinden ses geliyormuş(takoz olma ihtimali yüksek) Lastikler 12/24 tarihli Petlas Sağ çamurluk lokal boyalıymış Bagaj kapağı el kadar göçük düzeltme, komple boya Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Lastikler 12/24 tarihli Petlas Sağ çamurluk lokal boyalıymış Bagaj kapağı el kadar göçük düzeltme, komple boya Araba mı komple boyalı bagaj mı? Anlaşılmıyor o kısım Yorum bağlantısı
Recommended Posts