Murat Azalma Dün saat 20:15 Yazar Paylaş Dün saat 20:15 İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın. Benim olsa şahsen kahkaha eşliğinde kullanırdım 😄 Çok teşekkür ederim. Sürerken hakikaten tebessüm ettiriyor. Evren Erakçora yazdı: Çok güzel hayırlı olsun. Arka süspansiyon dingilli, eski tip alkslı. Ondan arka taraf kaymaya yatkın. Evet hocam. Bana çok hükmedilebilir geldi. Ama çok keyifli Alptuğ Özcan yazdı: Motoru çalıştır otur dinle 🎶 Gürültü ust devirlerde çok tatlı. Mehmet Göktürk yazdı: Türkiyede mi bu Evet hocam. Aldık, evveliyatını bildiğimiz araç idi. Mehmet Ozyurek yazdı: Yabani bir ata benziyor bu. Arkası çok şık. Maşallah. Pedal geciktirici takmak lazım buna. Teşekkür ederim Mehmet abi. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Teşekkür ederim. Metin Akbal yazdı: Bende konuda birsey eksik diyordum Egzoz videosu isteriz. Bir kaç güne video atacağım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce gerçek araba bileği olanlar kullansın diye yapılmış temizini bulmuşsun nüfusa kaydettir bence 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim abi Fatih Keskin yazdı: gerçek araba bileği olanlar kullansın diye yapılmış temizini bulmuşsun nüfusa kaydettir bence Nüfusa aldık Fatih abi. Ben aracın kontrolünü sevdim. hükmedilebilir sürüşü var. ama yağmur yağış olur ise hakikaten tehlikeli. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanılsın. Bunlar benim çocukluk yıllarımın göz kamaştıran arabaları idi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İnan Çınar yazdı: Sprey falan gibi bişey mi? Metin Akbal yazdı: Yaramaz. İçiniz fesat Nasıl ki uyuşuk arabalarda pedal Commander takılıp gaz tepkisi hızlandırılıyor.. Bu zaten hızlı, şehir içi kullanımı için fealan yavaşlatmak lazım bunu 1 5 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı olsun,gençken çok beğendiğim araçlardan biridir Z28 ile birlikte. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanılsın. Bunlar benim çocukluk yıllarımın göz kamaştıran arabaları idi. Çok teşekkür ederim. Onur Demir yazdı: Harika araç, güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim. Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun,gençken çok beğendiğim araçlardan biridir Z28 ile birlikte. Çok teşekkür ederim. Mehmet Ozyurek yazdı: İçiniz fesat Nasıl ki uyuşuk arabalarda pedal Commander takılıp gaz tepkisi hızlandırılıyor.. Bu zaten hızlı, şehir içi kullanımı için fealan yavaşlatmak lazım bunu Abi o zaman link atmanı bekliyorum. Bugün yarın lazım olacak gibi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanılsın. Bunlar benim çocukluk yıllarımın göz kamaştıran arabaları idi. Midtown madness? 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hiç beğenmediğim bir model. Ancak beğebilmem için araç sahibi anektarı ve dolu depoyla bırakırsa belki fikrim değişebilir. Ya da değişmeyebilir. Düşünmem için bir aylığına alayım arabayı 6 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Hiç beğenmediğim bir model. Ancak beğebilmem için araç sahibi anektarı ve dolu depoyla bırakırsa belki fikrim değişebilir. Ya da değişmeyebilir. Düşünmem için bir aylığına alayım arabayı Servet abi nereye istersen getirebilirim. ama bir deponun bir yetmeyeceğine bahse girerim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Murat Azalma yazdı: Servet abi nereye istersen getirebilirim. ama bir deponun bir yetmeyeceğine bahse girerim dükkanı da evi de biliyorum sen bana ver arabayı ben götürürüm hatta depoyu da ben doldururum nasıl olsa gidene kadar biter 5 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: dükkanı da evi de biliyorum sen bana ver arabayı ben götürürüm hatta depoyu da ben doldururum nasıl olsa gidene kadar biter Dükkan da mı vardı o zaman eski lastikleri takıp teslim edeyim Fatih abi. belki bir hayır işi de olur Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) En iyisi biz sahil bulusmasi yapalim soguk kahve esliginde mis gibi dukkani bosverin oraya giden her arabayi prize takmaya calisiyorlar 😂😂 8 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 2 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: En iyisi biz sahil bulusmasi yapalim soguk kahve esliginde mis gibi dukkani bosverin oraya giden her arabayi prize takmaya calisiyorlar 😂😂 abi bahçe müsait , semaver de var. ben konum iletiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Murat Azalma yazdı: abi bahçe müsait , semaver de var. ben konum iletiyorum. Oh super mis priz mrizde yok pilliler giremez dedigimiz anda ortam zaten cennet gibi 🧿🧿 @Çağlar Bayur abi ne diyorsun? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Azalma yazdı: abi bahçe müsait , semaver de var. ben konum iletiyorum. bizim yan villanın bahcesine benziyor sen ozele gel bakayım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun. benzinliğiniz yani benim bakım da yaklaştı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. benzinliğiniz yani benim bakım da yaklaştı Bakım buluşması mı var? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Bakım buluşması mı var? Sanzimancida bulusuyoruz 😁 Tansuya sanziman hediye edicez 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sanzimancida bulusuyoruz 😁 Tansuya sanziman hediye edicez Kullandığım ürün hediye edilirse makbule geçer Köksal Yılmaz yazdı: Bakım buluşması mı var? Eskidendi onlar. Bakıma servise verip v8 sürüyoruz artık ya da bahçede sucuk falan Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, @Mert Yeldan 1 yılda güneş panelleri ile elde ettiği enerjiyi Rölantide kaç dakikada tüketir merak ederim. Bahçede Dyno ve 1-2 litrelik beher var mı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts