İçeriğe Yönlendir

97 Mustang GT 4.6

Murat Azalma

Recommended Posts

Mert Üçkaleler

Hayırlı olsun. Yakıt uygunmuş bu arada 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mert Üçkaleler yazdı:

kışın 30 litre yakar. 4.7 25 litre yakıyordu kışın ankara da.  bunlara LPG siz binilmez artık. hatta LPG li de binilmez. çalıştırıp 10 km gezip geri bırakmak lazım. havuza bir mustang alınsın. her forum üyesi 10 km binsin derim.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler
Doğan Arşiray yazdı:

kışın 30 litre yakar. 4.7 25 litre yakıyordu kışın ankara da.  bunlara LPG siz binilmez artık. hatta LPG li de binilmez. çalıştırıp 10 km gezip geri bırakmak lazım. havuza bir mustang alınsın. her forum üyesi 10 km binsin derim.

1.8 Civic vardı eşim 11-12 litre ile geziyordu. Şimdi 1.0 Tce Clio var eşim yine 12 litre ile dolaşıyor semt içinde .
O yüzden 30 litre bana uygun gelir  Clio kışın 15 yakacak ise :biggrin:
Alıp deneyelim :crazy:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Mert Üçkaleler yazdı:

Teşekkür ederim. Dizelden hallice ( dizel axor 1840 )

Doğan Arşiray yazdı:

Bizim için arada tur atılacak bir araç. daha çok ileride hatıralarda kalmasını istediğimiz için aldık. 
Foruma özel indirimli tur atılır , şoförlü - şoförsüz saatlik kiralanır :) 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Murat Azalma yazdı:

Teşekkür ederim. Dizelden hallice ( dizel axor 1840 )

Bizim için arada tur atılacak bir araç. daha çok ileride hatıralarda kalmasını istediğimiz için aldık. 
Foruma özel indirimli tur atılır , şoförlü - şoförsüz saatlik kiralanır :) 

Detaylı temizlik, yenileme vs düşünüyor musun? Bol fotolu işler yakışır konuya 

Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Köksal Yılmaz yazdı:

Detaylı temizlik, yenileme vs düşünüyor musun? Bol fotolu işler yakışır konuya 

Detay değil ama kendi bahçemizde olabildiğince temizleyeceğiz. hali hazırda kirli değil. detay istemiyor çok fazla. foto ve video gelecek. müsait vakitte çekim yapacağım hocam.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Murat Azalma yazdı:

Detay değil ama kendi bahçemizde olabildiğince temizleyeceğiz. hali hazırda kirli değil. detay istemiyor çok fazla. foto ve video gelecek. müsait vakitte çekim yapacağım hocam.

Ben bunun koltuklarını döşemelerini bi söksem temizlesem nasıl rahatlarım üfff :kihkih:

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Oğuzkan Işık yazdı:

Ben bunun koltuklarını döşemelerini bi söksem temizlesem nasıl rahatlarım üfff :kihkih:

Bilet hala aktif :D  gel artık , yıkama köpük hepsi var bak :D 

93861017_WhatsAppImage2026-06-10at15_00_29.jpeg.04477e4e50ffa2072d07fee3d71fe7f0.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Oğuzkan Işık yazdı:

Tam senlik iş :koskos:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Tamer Topaç
  • Yeni Oluştur...