Murat Azalma 14 Haziran Yazar Paylaş 14 Haziran Çağlar Bayur yazdı: işkembeci vardı kasımpaşada oraya park edip çorba içmiştim. O zaman soru oldukça çorbacıda buluşuyoruz abi doğru mu anladım? 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Haziran Paylaş 15 Haziran Murat Azalma yazdı: çorbacıda buluşuyoruz Boşver sorum var de gelir. Bana da mutlaka konum at. Ama gizli olsun . 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 15 Haziran Yazar Paylaş 15 Haziran Tamer Topaç yazdı: Boşver sorum var de gelir. Bana da mutlaka konum at. Ama gizli olsun . Bildiğim iyi çorbacı var. Henüz soru ve sorunlarımız yok araçla ilgili ( inşallah olmaz ) ama dinleyeceklerimiz var @Çağlar Bayur abiden. Tamer Topaç yazdı: Ama gizli olsun . 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Oooo adam 4 matic almış sahiller de geziyor 2 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Haziran Paylaş 16 Haziran İlkay Başaran yazdı: Saç rengi mercedese uygun Hangi saç? Dört matik ne be. Deterjan markası gibi 1 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran Paylaş 16 Haziran İlkay Başaran yazdı: Saç rengi mercedese uygun fotoda olmayan tek unsuru da buldun ya 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Otomobili takas yolu ile satmış bulunmaktayız. Yeni alınan aracın konusunu açacağım. 3 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çok hızlı bir gidiş olmuş. Ne oldu acaba? Yorum bağlantısı
Murat Azalma 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Sani Gerşon yazdı: Çok hızlı bir gidiş olmuş. Ne oldu acaba? Abi takasta çok daha sevdiğimiz bir araç geldi. o sebeple takasa verdik. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Murat Azalma yazdı: Abi takasta çok daha sevdiğimiz bir araç geldi. o sebeple takasa verdik. Insallah Land cruiser v8 gelmistir test kullaniriz 😁 17 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Insallah Land cruiser v8 gelmistir test kullaniriz 😁 Onunda arayışındayız ama alınabilecek kondisyonda araç yok maalesef. Bulabilsek mutlaka alacağız. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Murat Azalma yazdı: Onunda arayışındayız ama alınabilecek kondisyonda araç yok maalesef. Bulabilsek mutlaka alacağız. Aldiginiz gun Kapidayim direk cc kamerada hayalet gibi cikarim gece 3te.😂 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Aldiginiz gun Kapidayim direk cc kamerada hayalet gibi cikarim gece 3te.😂 Her zaman ab başım üstüne. @Oğuzkan Işık adresi biliyor ( ama gelmiyor) 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Murat Azalma yazdı: Her zaman ab başım üstüne. @Oğuzkan Işık adresi biliyor ( ama gelmiyor) Dyson stokluyodur 😂 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Murat Azalma yazdı: Her zaman ab başım üstüne. @Oğuzkan Işık adresi biliyor ( ama gelmiyor) Geldiğimizde 3 saat sonra bakarsan telefona gelmem tabi Sinan Akgöl yazdı: Dyson stokluyodur 😂 Dyson değilde dayson stoklayabilirim 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Geldiğimizde 3 saat sonra bakarsan telefona gelmem tabi Dyson değilde dayson stoklayabilirim Harbi he dyson neden demisim ki ben 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: 3 saat sonra Yeri yurdu biliyorsun çık gel mekan hep online😂 eskiden telefon mu vardı Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Harbi he dyson neden demisim ki ben 😂😂 Evde ne kadar duyuyorsan artık Murat Azalma yazdı: Yeri yurdu biliyorsun çık gel mekan hep online😂 eskiden telefon mu vardı Bu hafta gelecektim ama beygir gitmiş Küstüm gelmiyoM. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Azalma yazdı: Her zaman ab başım üstüne. @Oğuzkan Işık adresi biliyor ( ama gelmiyor) tabi ank olanlar bilir adresi biliyorsun e class a yan vereceğimizi Yorum bağlantısı
Recommended Posts