Murat Azalma 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Giriş cümlesi nasıl olmalı bilemedim. Acayip bir araç . V8 makinesi olan otomatik şanzımanlı , 90 bin küsür milde. Mach ses sitemi de dahil öğrendiğimiz kadarıyla dolu paket. Alt devirlerde canlı üst devirler gürültülü. olduğu yerde spin atma garantili. Gevşek zeminde patinaj olmadan hareket etmek neredeyse imkansız. Frenleri sert. hissiyatı zayıf. Düşük hızlarda iken ani gaz tepkilerinde tehlikeli olabilecek kadar savruluyor. Benim için bir hybrid corolla kadar olmasa da ekonomik ( ş.içi kullanıma bağlı 100 km/17-20 ltr arası) Dışarıdan bakınca Mustang olduğunu anlamak zor. Akla ilk gelen Mustang kasaları ile alakası yok. 90lar döneminin uzak doğu araçlarına benzer far tasarımları var. geçiş modeli gibi bir kasa. 22 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Üfff maşallah Akşama bilet aldım bakıyım bi nası spin atıyormuş durduğu yerde Çok çılgın işler yapıyorsun abi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Murat Azalma yazdı: Dışarıdan bakınca Mustang olduğunu anlamak zor. Bu iyi. MK 2 ve MK 3 bambaşka bir arabaydı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Sani Gerşon yazdı: @Çağlar Bayur luk konu bu. Evet doğrudan kendisinin fikirlerini ve tavsiyelerini bekliyorum. @Çağlar Bayur abi , danışmada bekleniyorsunuz. Oğuzkan Işık yazdı: Üfff maşallah Akşama bilet aldım bakıyım bi nası spin atıyormuş durduğu yerde Çok çılgın işler yapıyorsun abi Geçen seferden aldığım bileti tarihi değiştireyim. yine sabihadan alırım seni ama uğraşma diye video attım sana Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun pek güzel duruyor Tamer Topaç yazdı: Bu iyi. MK 2 ve MK 3 bambaşka bir arabaydı. Benim zihnimde her zaman MK1 ve MK5 canlanır hep Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Murat Azalma yazdı: Geçen seferden aldığım bileti tarihi değiştireyim. yine sabihadan alırım seni ama uğraşma diye video attım sana Elimde değeri en az 140bin lira olan video var. 80bin liraya atarım isteyen olursa 3 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Elimde değeri en az 140bin lira olan video var. 80bin liraya atarım isteyen olursa Fiş almazsak ne kadar olur 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Of of of. Yandan direk Supra zaten Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce motor gücü broşürlerde yazanın +50-60 ps tir amerikalılar böyle işleri seviyor. sıfırlarını da kullanabilmiştim büyük zevk, spin işi şöyle: arada sırada düz gider diyelim.. 110 la dümdüz giderken bile gaza yüklenince insan kendisini geldiği yöne bakarken buluyor. ön lastikleri açılı arkalar dümdüz ana sebep o bir de emisyonsuz yıllar, pedala bastıkça sıfır gecikme ile tepki veriyor. alıştıkça arkayı toplamak mümkün hale geliyor, eş dost vale yıkamacı bir deneyeyim ağbi derse o zaman sıkıntı. bir gün olur da pas sitemi marş bazmaz ise, aracı 3-5 mt başka yere itin marşa basabilir, yine basmadı ise yarım kontak 45 dak bekleyin marş basar %90. immo sistemi biraz ger kafalı. açık hava filtresine iyi cevap verir, headers ile +25 ps raha gelir, arkadaki spoiler işlevseldir son hızıını +10km/h civarı artırıyor. 8 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 🧿 renk ic gercek Amerikan v8 gorunce bizim motorlar tarla su pompasi oluyor tabi. Kazasiz belasiz saglikli sihatli gunlerde kullanin. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Murat Azalma yazdı: Alt devirlerde canlı üst devirler gürültülü. olduğu yerde spin atma garantili. Gevşek zeminde patinaj olmadan hareket etmek neredeyse imkansız. Frenleri sert. hissiyatı zayıf. Düşük hızlarda iken ani gaz tepkilerinde tehlikeli olabilecek kadar savruluyor. Hala değişen bir şey yok bu konuda, bu arabanın karakteri böyle. Arkadaşın 2017 GT'si vardı bir yerde lastikleri değiştirdik anahtarları verdi bi test et bakalım diye. Lastikçiden çıkarken benim Mazda'ya verdiğim gazın aynısını verdim şahane bir driftle girdim yola. Hiç ayarı yok, acayip korkmuştum. Hakkını vermek yetenek işi çok dengesiz araba. Hayırlı uğurlu olsun, bu kasa biraz marjinal. O zamanların General Motors tasarımlarına uzaktan göz kırpıyor. Kazasız belasız bol keyifli sürüşler diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Panjur ve direksiyon ortasındaki Mustang'in hakkını vermezse ayıp olurdu zaten Kazasız belasız gönlünüzce kullanın... 4 saat önce tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: motor gücü broşürlerde yazanın +50-60 ps tir amerikalılar böyle işleri seviyor. sıfırlarını da kullanabilmiştim büyük zevk, spin işi şöyle: arada sırada düz gider diyelim.. 110 la dümdüz giderken bile gaza yüklenince insan kendisini geldiği yöne bakarken buluyor. ön lastikleri açılı arkalar dümdüz ana sebep o bir de emisyonsuz yıllar, pedala bastıkça sıfır gecikme ile tepki veriyor. alıştıkça arkayı toplamak mümkün hale geliyor, eş dost vale yıkamacı bir deneyeyim ağbi derse o zaman sıkıntı. bir gün olur da pas sitemi marş bazmaz ise, aracı 3-5 mt başka yere itin marşa basabilir, yine basmadı ise yarım kontak 45 dak bekleyin marş basar %90. immo sistemi biraz ger kafalı. açık hava filtresine iyi cevap verir, headers ile +25 ps raha gelir, arkadaki spoiler işlevseldir son hızıını +10km/h civarı artırıyor. Beklediğim bilgiler geldi. Teşekkür ederim çağlar abi. Aracın arkasını kontrol kolay. 330 bir bmwye nazaran daha kontrollü geldi. sanki ben istersem dilediğimi yapabiliyorum. Asla emanete yada denemeye verilecek araç değil. Hiç şakası yok. İmmo hakkında olan bilgi çok kıymetli. Teşekkür ederim Metin Akbal yazdı: Of of of. Yandan direk Supra zaten Hayırlı olsun. Keşke direkt kendisi de olaydı Teşekkür ederim Metin Hocam 4 saat önce tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Azalma 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Serhan Gürbüzol yazdı: Panjur ve direksiyon ortasındaki Mustang'in hakkını vermezse ayıp olurdu zaten Kazasız belasız gönlünüzce kullanın... Teşekkür ederim. Sinan Akgöl yazdı: 🧿 renk ic gercek Amerikan v8 gorunce bizim motorlar tarla su pompasi oluyor tabi. Kazasiz belasiz saglikli sihatli gunlerde kullanin. Yok be abi , benim 1.4 dizel corollada bence gayet kuvvetli iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çağrı Alaf yazdı: Hala değişen bir şey yok bu konuda, bu arabanın karakteri böyle. Arkadaşın 2017 GT'si vardı bir yerde lastikleri değiştirdik anahtarları verdi bi test et bakalım diye. Lastikçiden çıkarken benim Mazda'ya verdiğim gazın aynısını verdim şahane bir driftle girdim yola. Hiç ayarı yok, acayip korkmuştum. Hakkını vermek yetenek işi çok dengesiz araba. Hayırlı uğurlu olsun, bu kasa biraz marjinal. O zamanların General Motors tasarımlarına uzaktan göz kırpıyor. Kazasız belasız bol keyifli sürüşler diliyorum. Teşekkür ederim. evet kasa 97 corolla farı takılmış supra gibi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Murat Azalma yazdı: Benim zihnimde her zaman MK1 ve MK5 canlanır hep Dediklerimin Mustang ile ilgisi yoktur. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çok güzel hayırlı olsun. Arka süspansiyon dingilli, eski tip alkslı. Ondan arka taraf kaymaya yatkın. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Azalma yazdı: Güle güle kullanın. Benim olsa şahsen kahkaha eşliğinde kullanırdım 😄 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Yabani bir ata benziyor bu. Arkası çok şık. Maşallah. Pedal geciktirici takmak lazım buna. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts