Baran Arslan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Herkese merhabalar katalitik konvertör ömrü ortalama ne kadardır ? Aracımın üzerindeki orijinal hiç değişmemiş 27 yıllık. Değişim yapılsa orijinali yok veya bulması çok zor nasıl bir yol izlenmeli ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Baran Arslan yazdı: Herkese merhabalar katalitik konvertör ömrü ortalama ne kadardır ? Aracımın üzerindeki orijinal hiç değişmemiş 27 yıllık. Değişim yapılsa orijinali yok veya bulması çok zor nasıl bir yol izlenmeli ? Aftermarket Cat var onlardan montajlıyorlar orta susturucuya. Gerci senin arabadaki bozulsa düz boru yap gitsin. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Aftermarket Cat var onlardan montajlıyorlar orta susturucuya. Gerci senin arabadaki bozulsa düz boru yap gitsin. Düz boru olursa muayeneden geçmiyor hocam, ayrıca kat iptali olursa backpressure kaybından dolayı alt devirler ölü olur diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Baran Arslan yazdı: Düz boru olursa muayeneden geçmiyor hocam, ayrıca kat iptali olursa backpressure kaybından dolayı alt devirler ölü olur diye biliyorum. Aynen muayeneden geçmiyor ama alt değil üst devirler gidiyor. Düz boru ile 0-100 süresi kısalıyor ama son hız da düşüyor ve yakıt artıyor. 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Aynen muayeneden geçmiyor ama alt değil üst devirler gidiyor. Düz boru ile 0-100 süresi kısalıyor ama son hız da düşüyor ve yakıt artıyor. Ben tam tersi olarak biliyordum abi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Baran Arslan yazdı: Ben tam tersi olarak biliyordum abi. Benim araba düz boru idi çok güzel devirleniyordu, orijinale çevirince biraz üzüldüm 😅 1 Yorum bağlantısı
Baran Arslan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Benim araba düz boru idi çok güzel devirleniyordu, orijinale çevirince biraz üzüldüm 😅 Seste ne kadar değişim oldu ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sağlıklı yakıt yanma sistemi olan araçlar 120k periyodu koyuyor değişim için Yorum bağlantısı
Recommended Posts