Furkan Avcı 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ne yalan söyleyeyim bana bunla da düzelecek gibi gelmiyor 🤔 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sanırım bu sefer yanlış alarm, röleleri değişmeden önce bir bakayım arıza kodu atmışmı dedim. Ne göreyim ben yine manyetkiselenodilerin hepsine arızayı çakmıştır diye beklerken meğerse ilgisi yokmuş P2626 (ilişkili olan 0559 mercedesin iç kodu aynı arıza için) Sağ kat öncesi Oksijen (lambda) sensörünün devresi ile ilgili, bu hatayı daha önce 4Matic ön şaftı değişrkende soketi gevşek kalmış diye vermişti. Ama alttaki 2177 ( aslında P yok OBD ciahzı önüne P koyuyor) yine sistemde bir güç kesilmesi olduğunu belirtiyor. Neyse bugün 7 tane röleyi değiştim. Ön SAM üstündeki işaretli rölelerin hepsini orjinal Mercedes röle ile değişti. Ayrıca Kare içindeki 5 sigortayıda değiştirdim. w221 için tam diagram ve açıklamaları şu linkte https://fuse-box.info/mercedes-benz/mercedes-benz-cl-class-s-class-c216-w221-2006-2014-fuses-and-relay#Fuse_Box_Diagram-4:~:text=side on RHD).-,Fuse Box Diagram,-Assignment of the Sonrasında Star diagnosis ile tezgahı kurup, röleler söklüp takılırken çıkan arıza kodlarının hepsini temizledim ve araç çalışırken lambda değerlerini kontrol ettim. Lambda problem yok gibi ama, bakalım yarın bu şekilde Antalya'ya doğru yola çıkacağım inşallah yolda bir şey çıkmaz başımıza LAmbda değerleri rölantide arada gaz verdim. Bu arada konuyu ki ayrı konuya çevireceğim çünkü manifold olayı tamamen gitti 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts