Metin Uzunoğlu Pazartesi 11:41 Paylaş Pazartesi 11:41 Furkan Avcı yazdı: HAngisi hocam Mondeo mu soket mi her ikisi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 13:45 Paylaş Pazartesi 13:45 ilk aldığımda ve geçen sene bu hortum u değiştirdim mondeo da kronik ama takması filan çok basit 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Pazartesi 17:40 Yazar Paylaş Pazartesi 17:40 Fatih Keskin yazdı: ilk aldığımda ve geçen sene bu hortum u değiştirdim mondeo da kronik ama takması filan çok basit İyi ki önde bir yerde çok kolay gördüm ve düzelttim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: Halen daha sözümün arkasındayım. Hocam başa döndük, Bugün öğrendim ki motor tesisatı sadece ara lehim noktalarına bakılmış, tesisat ölçümü, kontrolü yapılmamış, boş yere ECU yu söküp göndermişiz Ön SAM dan motora giden 2 ayrı (MR1 ve MR2) tesisatta herhangi bir ölçüm yapılmamış, şok oldum ben yapıldı biliyordum. motor ECU sunu besleyen iki ana hat var ön SAM dan çıkan, bu ön SAM araba Ankara'da iken söküldü, takıldı, yerine başka SAM takıldı test için vs... bayağı kurcalandı alsında. Belkide soketlerde bir gevşeklik temassızlık oldu ama biz oraya bakmamışız maalesef, haftaya ilk iş burayı söküp dağıtıp kontrol edeceğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts