Hasan Karabekiroglu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Duster in Bigster bandında üretilen şekillü şüküllü C-Suv %50 oranında yerlilik oranına sahip. https://www.renault.com.tr/hybrid-araclar/boreal/modeller-versiyonlar.html?gradeCode=ENS_MDL2P1SERIELIM1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Boş paketin fiyatı iyi ama özellik eklemek isteyince orta halli araba fiyatı farkı çıkıyor. Duster yerine son kullanıcıda binek olarak tercih edilecektir. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Piyasaya iyi reklamla giriş yaptı bayağı satacak gibi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Niye herkes Bigster diyor buna anlamadım. Bildiğimiz Duster bu ya? Çok para bence bu araç için. ÖTV muafiyetli alacaklar için ama büyük şans. Listeye girebilmiş yerlilik oranı ile. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Niye herkes Bigster diyor buna anlamadım. Bildiğimiz Duster bu ya? Çok para bence bu araç için. ÖTV muafiyetli alacaklar için ama büyük şans. Listeye girebilmiş yerlilik oranı ile. Dusterdan daha büyük gibi duruyor sanki Sani abi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çıkış fiyatı beklentimin üstünde. Boyutlar iyi malzeme kalite ve hissi için dokunmam lazım. Beni heyecanlandırmadı. Renonunun Clio ve Meganı dışında yeni çıkan modelleri rakiplerine göre hep hüsranla sonuçlandığı gerçeğini kırar inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts