Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Araba km bitirmiş devir 4,5 kesin fotoşop... Nerde eski gazlamalar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Paylaş 8 saat önce 4 kere foto'ya baktım ya, şükür sonunda gördüm Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Nerde eski gazlamalar Bazlama olmasın? Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: 2022 dusterle otobanda 160 170 ile seyir yapıyoruz yol bitene kadar. rüzgar yiyen bir yerde nasıl yapıyorsun ? araçların altı yüksek savrulup duruyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: rüzgar yiyen bir yerde nasıl yapıyorsun ? araçların altı yüksek savrulup duruyor. Hiç birşey olmuyor. Yavaş giden ticari gördün mü hiç? (301 megane, egea vb) İllaki o süratte içinde kahve içilen sedanlarla ya da ortalama üstü ve daha üstü suvlarla karşılaştırırsan moral bozucu olur. Altındakini bilip ona göre değerlendirmek lazım. Dustere bindim inince 3 saat yürüyemedim tiplerden değilim her aracı kullanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts