İçeriğe Yönlendir

Renault Boreal Çıktı...

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Servet Aydın
Kemal Korkmaz yazdı:

Araba km bitirmiş  devir 4,5  kesin fotoşop...

Nerde eski gazlamalar

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Nerde eski gazlamalar

Bazlama olmasın?

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
İlkay Başaran yazdı:

2022 dusterle otobanda 160 170 ile seyir yapıyoruz yol bitene kadar. 

rüzgar yiyen bir yerde nasıl yapıyorsun ? araçların altı yüksek savrulup duruyor.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
ibrahim Tiryaki yazdı:

rüzgar yiyen bir yerde nasıl yapıyorsun ? araçların altı yüksek savrulup duruyor.

Hiç birşey olmuyor. Yavaş giden ticari gördün mü hiç? (301 megane, egea vb) İllaki o süratte içinde kahve içilen sedanlarla ya da ortalama üstü ve daha üstü suvlarla karşılaştırırsan moral bozucu olur. Altındakini bilip ona göre değerlendirmek lazım. Dustere bindim inince 3 saat yürüyemedim tiplerden değilim her aracı kullanırım.

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki
İlkay Başaran yazdı:

Hiç birşey olmuyor. Yavaş giden ticari gördün mü hiç? (301 megane, egea vb) İllaki o süratte içinde kahve içilen sedanlarla ya da ortalama üstü ve daha üstü suvlarla karşılaştırırsan moral bozucu olur. Altındakini bilip ona göre değerlendirmek lazım. Dustere bindim inince 3 saat yürüyemedim tiplerden değilim her aracı kullanırım.

Ben yıllardır bu tip araçları kullanıyorum huzurlu,güvenli şekilde saatlerce o hızda seyahat etmek mümkün değil. Yada benim gittiğim geldiğim otoban aşırı rüzgar yiyor :D 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
ibrahim Tiryaki yazdı:

Ben yıllardır bu tip araçları kullanıyorum huzurlu,güvenli şekilde saatlerce o hızda seyahat etmek mümkün değil. Yada benim gittiğim geldiğim otoban aşırı rüzgar yiyor :D 

Kişinin güvenlik eşiğine göre değişiyor demekki sonuçta insanız. Güvensiz hissettirme ayrı güvensiz olma ayrı şeyler aslında. Ne egealar fluenceler görüyorum kiralık mesela beni geçip viraja o hızla dalıyor adam aha patladı diyorum ama adam gidiyor. Kime sorsanız egea viraj mı döner der ama gözü kara birinin altında dönüyor güvensiz hissettirse de. İçinde birbirini duymazsın ya da eşyalar yer değiştirir o ayrı o konuya girmiyorum. Servet abinin eski kasa kangoo ile istanbul parkta birçok benim diyen arabayı madara etmişliği var mesela. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
İlkay Başaran yazdı:

o hızla dalıyor adam aha patladı diyorum ama adam gidiyor.

Yalnız değilmişim.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Azalma yazdı:

Yalnız değilmişim.

+1

ardından “ben neden yavaşladım yaaaa” deyip iç sorgu başlar :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...