Ersen şahin 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Selam arkadaşlar geçen ay hem tasarruf hem spor hemde keyif için bir elektrikli bisiklet aldım volta vb 4 izlenimlerimi paylaşmak istedim Bir aydır işe gidip gelmek için kullanıyorum 400 km yol yaptım Günlük 17 gidiş 17 geliş ortalama 34 km İyi yönleri , düz yolda 30 km hız yapıyor bir bisiklet için yeterli , elektrik motorunun devrede olması için sürekli pedal çevirmek gerekiyor buda Spor oluyor , ince tekerlekli ve tam bir bisiklet oluşu manevra kabiliyetini güçlendiriyor , şarzı bitse bile normal bisiklet kullanıyorsunuz Kötü yönleri Sele çok rahatsız ilk zamanlar bayağı ağrıya sebep olıyor 9 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı olsun. Bende E-FOLDİNG F3 BİSAN aldım. Sözde oğlum için aldım ama o alışamadı. Birkaç uzun tur ben attım. Bende aynı konudan şikayetçiyim. Daha büyük ve rahat bir sele alacağım ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Bende el gazı var. Pedal çevirmeden de elektrik motoru devreye giriyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Sele almayın arkadaşlar , sele için jelli iç çamaşırı alacaksınız. Yada kaba etinizi seleye alıştıracaksınız. Ben öyle alıştırdım. 300 kmden sonra sele dayanıklılığınız epey artıyor ama daha uzun sürüşler için bisikletci çamaşırı şart. Ben gözüme bunu kestirdim. https://www.decathlon.com.tr/p/100-yastikli-erkek-2-si-1-arada-bisiklet-sortu-siyah/_/R-p-311122?mc=8562103&c=SİYAH 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Yokuş performansı nasıldır abi. Pedal çevirerek elektrik desteğiyle yokuşun etkisini azaltıyor mu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: 300 kmden sonra bu kadar süreden sonra boş otobüste ayakta gitmeyelim? 8 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sani Gerşon yazdı: bu kadar süreden sonra boş otobüste ayakta gitmeyelim? Araba sürüyom ben. 300 km tek seferde değil. Toplam 300 km sonunda kastetdim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Paylaş 9 saat önce hayırlı olsun güle güle kullanın. el gazını ben şart görüyorum bu aletlerde . sebebi ara sokaklarda yada karşıdan karşıya geçilen yerlerde pedala dokununca birden atılabiliyor bisiklet ama el gazıyla o hareketi yapmıyor . birden atılma olayı tehlike doğurabiliyor bazen bu sebeple bitane el gazı alıp takın derim bu arada menzil kaç km ? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Güle güle kullanın. Bu ara gözüme RKS'nin kalın tekerli modelleri takılıyor. Onlar nasıl acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bu modeli bende gördüm almayı düşünüyorum güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Gule gule kullanin, Kac kg toplam agirligi? Standard seleler her zaman rahatsizdir, degistirmek gerekir. gunluk kullaniyor ve cok yol yapiyorsaniz, Brooks gibi kaliteli birsey almak lazim, B17, leather bike saddle for long distance - Brooks England Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce bende iki adet elektrikli bisikelt var. 10 sene önce merak salmıştım. bir tanesi bafang motorlu alba bisikelt kitli. diğerinin kendim toplamıştım. hararetle tavsiye ederim. bende bu bisikletleri yine elden geçireyim diyorum. birini normal bisikete çevirip çıkan sistemi bir katlanır bisikete alırım diyorum. elimde bir sürü bisiklet parçası var. en sevdiğim şeyler de göbekte yer alan vitesler. otomatik 3 ileri bile var. elektrik motoru değiştiriyor vitesleri. birde mekanik 2 ileri var. tamamen eylemsizlik ile büyüyor vites. kablolu 5 ve 7 ileri var. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Erdem Doğan yazdı: Gule gule kullanin, Kac kg toplam agirligi? Standard seleler her zaman rahatsizdir, degistirmek gerekir. gunluk kullaniyor ve cok yol yapiyorsaniz, Brooks gibi kaliteli birsey almak lazim, B17, leather bike saddle for long distance - Brooks England Tr fiyatı sanırım 10k ya yakın. Bende buna oturacak toto yok 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts