Erdoğan Temur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Selamlar, Ekranlı araç kamerası almak istediğim için 6 ay önce aldığım araç kamerasını satıyorum. Gece ve gündüz görüntü kalitesi çok iyi. Fiyat: 5000 TL İncelemek için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. https://mieko.com.tr/ddpai-n5-dual-2026-gps-arac-ici-kamerasi-radar-modulu-kablolu-kit 7 saat önce tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Selamlar, radar modülü işlevi nedir acaba? 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Murat Sahın yazdı: Selamlar, radar modülü işlevi nedir acaba? 7x24 güvenlik için. Hareket darbe algıladığında kayıda başlıyor. Akü koruma içinde voltaj ayarları var. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Erdoğan, Type-c'den güç alınabiliyor mu? İlla çakmaklık mı lazım? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Erdoğan, Type-c'den güç alınabiliyor mu? İlla çakmaklık mı lazım? Selam abi, Bu kamera arkadaşta skoda superb var, onun aracında ayna arkasındaki type-c den aşağıdaki dönüştürücü ile çalıştırdım. O'na satın almadan benim aracın ön konsoldaki type-c'de de çalıştırıp test etmiştik. type-c den type-c dönüştürücü çalıştırmıyor. type-c den type-a ya dönüştürücü iş görüyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bu kameranın obd güç kaynağı aparatı ile kullanımı yaygın, park halinde de kullanmak için sigorta kutusu yerine obd portundan alıyor elektriği, togg larda kullanan çok bu şekilde 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Benim araçtakiler type-c, bazı kameralar takılınca doğrudan şarja geçiyor, kamera açılmıyor, ya da hiç açılmıyor kamera. Type a ile besleniyorsa type-c den type-a'ya dönüştürücü ile çalıştırılabilir dediğin gibi. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Xiaomi'ye 4 lira verene kadar bu çok mantıklı. Kamera çok güzel almayı istiyordum kısmet olmadı henüz 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Bu kameranın obd güç kaynağı aparatı ile kullanımı yaygın, park halinde de kullanmak için sigorta kutusu yerine obd portundan alıyor elektriği, togg larda kullanan çok bu şekilde bende obd kablosu ile kullanıyorum. akü 12.4v ayarladım, 12.4v düşünceye kadar park radar modülü aktif sonra kapatıyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts