İçeriğe Yönlendir

SATILIK - DDPAI N5 Dual 2026 GPS Araç İçi Kamerası + Radar Modülü Kablolu Kit

Erdoğan Temur

Recommended Posts

Erdoğan Temur
(düzenlendi)

Selamlar,

Ekranlı araç kamerası almak istediğim için 6 ay önce aldığım araç kamerasını satıyorum. 

Gece ve gündüz görüntü kalitesi çok iyi.

Fiyat: 5000 TL

İncelemek için aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://mieko.com.tr/ddpai-n5-dual-2026-gps-arac-ici-kamerasi-radar-modulu-kablolu-kit

image.png.089136e042152aebb4da31e3d7a2ec53.png

tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Murat Sahın yazdı:

Selamlar, radar modülü işlevi nedir acaba?

7x24 güvenlik için. Hareket darbe algıladığında kayıda başlıyor.  Akü koruma içinde voltaj ayarları var. 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Erdoğan, Type-c'den güç alınabiliyor mu? İlla çakmaklık mı lazım?

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Erdoğan, Type-c'den güç alınabiliyor mu? İlla çakmaklık mı lazım?

Selam abi,

Bu kamera arkadaşta skoda superb var, onun aracında ayna arkasındaki type-c den aşağıdaki dönüştürücü ile çalıştırdım.
O'na satın almadan benim aracın ön konsoldaki type-c'de de çalıştırıp test etmiştik. type-c den type-c dönüştürücü çalıştırmıyor. type-c den type-a ya dönüştürücü iş görüyor.

image.png.259cd938bea8a14adc89a6c52b8c57f0.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Bu kameranın obd güç kaynağı aparatı ile kullanımı yaygın, park halinde de kullanmak için sigorta kutusu yerine obd portundan alıyor elektriği, togg larda kullanan çok bu şekilde

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Benim araçtakiler type-c, bazı kameralar takılınca doğrudan şarja geçiyor, kamera açılmıyor, ya da hiç açılmıyor kamera.

Type a ile besleniyorsa  type-c den type-a'ya dönüştürücü ile çalıştırılabilir dediğin gibi.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Xiaomi'ye 4 lira verene kadar bu çok mantıklı.

Kamera çok güzel almayı istiyordum kısmet olmadı henüz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Murat Sürmeli yazdı:

Bu kameranın obd güç kaynağı aparatı ile kullanımı yaygın, park halinde de kullanmak için sigorta kutusu yerine obd portundan alıyor elektriği, togg larda kullanan çok bu şekilde

bende obd kablosu ile kullanıyorum. akü 12.4v ayarladım, 12.4v düşünceye kadar park radar modülü aktif sonra kapatıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Sermet Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...