Serdal Soysal Cumartesi 10:51 Paylaş Cumartesi 10:51 Güzel günlerde kullanmanız dileğimle Güzel araç tercihi yapmışsınız 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Adnan Çakır yazdı: Ayhan, hayırlı uğurlu olsun 🧿 Bu Pamukkale mi Seyhan mı ? Kazasız,cezasız,arızasız iyi günlerde kullanın. Çok çok teşekkür ederim Adnan abim, Seyhan beyazı. Serdal Soysal yazdı: Güzel günlerde kullanmanız dileğimle Güzel araç tercihi yapmışsınız Serdal kardeşim. Ellerinize dillerinize sağlık, Ben de çok beğenerek kullanıyorum. Çok teşekkür ederim. Daha daha güzelleri sizlerin ve çocuklarınızın olsun İnşallah. Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun. Çok teşekkür ederim Serkan kardeşim. Varolasınız. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Metin hocam çok çok teşekkür ederim. Saygılar sunarım. Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Çok çok teşekkür ederim. Kardeşim, benim. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullanın... Cem hocam çok çok teşekkür ederim. Yoğun temponuz arasında vakit ayırıp yazdınız. Bitanesiniz, "CAN" sınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts