Mehmet Dagdeviren Dün saat 06:45 Paylaş Dün saat 06:45 Herkese Merhaba 1.2 milyon bütçem var. Araç marka ve model önerilerinize ihtiyacım var. Araç kapıda yatan bi araç olacak.Evden çalışıyorum çünkü.Sadece aktif olarak haftasonu kullanıcam. 3 kişilik bi aileyim.Bagajı geniş olmalı.Otomatik ve benzinli tercihim. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Dün saat 08:19 Paylaş Dün saat 08:19 (düzenlendi) 1.3 tce Megane sizin için uygun gibi duruyor ama kilometreler biraz yüksek olur muhtemelen ya da model yılına takılmazsanız 1.6 otomatik Corolla en güzeli. Dün saat 08:24 tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 09:04 Paylaş Dün saat 09:04 (düzenlendi) 1,55 milyon TL ye 2025 1,33 tce otomatik megan almıştı bir arkadaş 8k km de. Dün saat 09:04 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici Dün saat 10:05 Paylaş Dün saat 10:05 Bizde bu şartlarda araç arıyoruz. Megane, toyota ve egea 1.6 nın haricinde göz ucuyla clio da bakıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: 1.5m tl'ye mg zv ev verelim Abi o rakamlara çıkamam ya Ama bahsettiğin aracı çok beğeniyorum oturduğum sitede Turuncu renkli var bitane. Sürekli kesişiyoruz. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Herkese Merhaba 1.2 milyon bütçem var. Araç marka ve model önerilerinize ihtiyacım var. Araç kapıda yatan bi araç olacak.Evden çalışıyorum çünkü.Sadece aktif olarak haftasonu kullanıcam. 3 kişilik bi aileyim.Bagajı geniş olmalı.Otomatik ve benzinli tercihim. Şimdiden teşekkür ederim. bence tam elektrikli işi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bence tam elektrikli işi. corsa uygun olur. Ama bagaj geniş demiş. tesla yahut mg yahut togg. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bu paraya togg imkansız ama ikinci el bulamaz mı? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce bence bulamaz. MG nin hatchback lerinden filan alınabilir belki. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Astra J sedan 1.4 otom. bence o fiyatlardaki en tok araç , sizin beklentileriniz de karşılar. iç yapı pek modern değil ancak yol konforu ve performans güzel. 2020 de geldi sanırım en son .Düşük km li de bulursunuz o bütçeyle. Cebe de para kalır. örnek; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-s-n-motors-2020-model-opel-astra-1.4-t-edition-plus-hatasiz-1322752325/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-temiz-astra-1325570587/detay 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Paylaş 2 saat önce passat alırdım zaten çok da yol yapılmayacakmış keyifli bir D segment alırdım 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 1 saat önce Paylaş 1 saat önce bence de o paraya güzel bir jetta alınabilir, üstüne parada kalablir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts