Mehmet Dagdeviren 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Herkese Merhaba 1.2 milyon bütçem var. Araç marka ve model önerilerinize ihtiyacım var. Araç kapıda yatan bi araç olacak.Evden çalışıyorum çünkü.Sadece aktif olarak haftasonu kullanıcam. 3 kişilik bi aileyim.Bagajı geniş olmalı.Otomatik ve benzinli tercihim. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) 1.3 tce Megane sizin için uygun gibi duruyor ama kilometreler biraz yüksek olur muhtemelen ya da model yılına takılmazsanız 1.6 otomatik Corolla en güzeli. 11 saat önce tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) 1,55 milyon TL ye 2025 1,33 tce otomatik megan almıştı bir arkadaş 8k km de. 10 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Bizde bu şartlarda araç arıyoruz. Megane, toyota ve egea 1.6 nın haricinde göz ucuyla clio da bakıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: 1.5m tl'ye mg zv ev verelim Abi o rakamlara çıkamam ya Ama bahsettiğin aracı çok beğeniyorum oturduğum sitede Turuncu renkli var bitane. Sürekli kesişiyoruz. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Herkese Merhaba 1.2 milyon bütçem var. Araç marka ve model önerilerinize ihtiyacım var. Araç kapıda yatan bi araç olacak.Evden çalışıyorum çünkü.Sadece aktif olarak haftasonu kullanıcam. 3 kişilik bi aileyim.Bagajı geniş olmalı.Otomatik ve benzinli tercihim. Şimdiden teşekkür ederim. bence tam elektrikli işi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts