Mehmet Delen Dün saat 08:05 Paylaş Dün saat 08:05 Arkadaşlar mrb bel kayması ameliyatı olcağım doktor araştırıyorum ankara, hassas bölge olduğu için titiz davranıyorum,en iyi beyin sinir cerrahi veya hastane doktor önerirmisiniz hayırlı günler, 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 10:56 Paylaş Dün saat 10:56 Doktor evet önemli tabiki ama hastanın durumu da bir o kadar önemli. Bence birkaç uzman görüşü aldıktan sonra sizi en çok tatmin eden doktor ile sürece devam edin. Doktorun mükemmel olması her zaman memnuniyet getirmeyebiliyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 13:22 Paylaş Dün saat 13:22 bir de ne olursa olsun kasların güçlendirilmesi gerekiyor bu konuda da. sırt kasları sağlam olan birisinin sakatlanması da daha zor. aynı şekilde iyileşmesi de öyle daha kolay. 3 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 18:30 Paylaş Dün saat 18:30 Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 19:20 Paylaş Dün saat 19:20 eşimin teyzesinde ileri yaş ve kassızlıktan oluşan bel problemleri var. bir doktor bulmuşlardı ankarada, öğrenip yazacağım. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 20:38 Paylaş Dün saat 20:38 Ankara dışı isterseniz benim 2 yaşındaki kızım omurilik ameliyatı oldu, başarılı geçti ve doktorumuzdan çok memnunuz, op.dr beyin sinir cerrahı. Düşünürseniz bilgilendirebilirim. 3 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 8 saat önce Paylaş 8 saat önce anneme yaptırmıştık 5 adet platin takıldı. geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Ankara dışı isterseniz benim 2 yaşındaki kızım omurilik ameliyatı oldu, başarılı geçti ve doktorumuzdan çok memnunuz, op.dr beyin sinir cerrahı. Düşünürseniz bilgilendirebilirim. Neresi acaba hocam ismi nedir doktorun Yorum bağlantısı
Recommended Posts