Murat Ekinci 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Dağ bayır gezmeyi seven biri olarak düşük bütçeli 4x4 bir araç almayı düşünüyorum maliyet açısından masrafsız üzmeyecek bir marka olması tercih sebebim yıl vs çok önemli değil görsel olarak beni tatmin etmesi yeterli. Ortalama belirlediğim rakam 450/500 Aklımdaki modeller : 85-98 model Toyota Hilux NL105-LN65 ( ilk tercihim ) 87-89 Toyota Land Cruiser 90-97 Land Rover Defender 06-08 Nissan Navara 04-06 Ford Ranger gibi modeller aklımda olanlar, görsel olarak örnek bir fotoda yüklüyorum istediğim tarzdaki aracın . 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bütçeniz mi az yoksa, yalnızca satın alımda fazla para vermek yerine kendiniz mi bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Düşünürseniz kendi aracımı tavsiye edebilirim sarı site ilan linkini ekledim. Aklınızda ki seçeneklerden NAVARA yı tercih ederdim. Daha önceden 2006 modelini 1.5 yıl kullandım. Pikap doğa gezisi için bence biraz büyük kalıyor ama kampta yaparım derseniz en iyi seçenek. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-1979-jeep-cj5-1317488986/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tamer Topaç yazdı: Bütçeniz mi az yoksa, yalnızca satın alımda fazla para vermek yerine kendiniz mi bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Hali hazırda aracım var sadece hobi amaçlı dağ bayır gezmek için istiyorum çok bir para bağlama niyetim yok açıkçası yapacağım tek şey yükseltme kiti ve lastik olur o ayarda bulamazsam. Burak Kuşçu yazdı: Düşünürseniz kendi aracımı tavsiye edebilirim sarı site ilan linkini ekledim. Aklınızda ki seçeneklerden NAVARA yı tercih ederdim. Daha önceden 2006 modelini 1.5 yıl kullandım. Pikap doğa gezisi için bence biraz büyük kalıyor ama kampta yaparım derseniz en iyi seçenek. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-1979-jeep-cj5-1317488986/detay/ cj 5 leri de çok severim lakin biraz ufak kalıyor arkadaşlar falan arkaya masa sandalye olayları girince arkası geniş olması daha tercih sebebi oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Eliniz alet tutuyor ve oynamayı seviyorsanız defender. kayseri sanayide süleyman sarıyıldızı bulun. hem de ucuzdur. diğer durumda mitsubishi pikap. tüm diğer seçenekler daha geridedir. hem masraf hem kaabiliyet. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ford / Ranger / 2.5 TDCi / XLT / SAHİBİNDEN TÜM BAKIMLARI FULL DÖRT DÖRTLÜK 4X4 sahibinden.comda - 1323025490 Ford / Ranger / 2.5 TDCi / STD / 2011 4x4 RANGER sahibinden.comda - 1325016079 Toyota / Hilux / Çift Kabin 4x4 / 2.4 TURBOLU SIFIR MUAYENELİ FULL DOLU !! sahibinden.comda - 1312343718 Mitsubishi / L 200 / 4x4 / Magnum / ALDATMAZ 2006 MITSUBISHI L200 4X4 MAGNUM K. KARTINA 0 KOMİSYON sahibinden.comda - 1291622525 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce amaç gezmek ise 4*4 temiz bir duster alırdım. kalan hepsi sanayiye gider gelir ara ara . sanayide çevre geniş bütçe müsaitse sorun yok hepsi alınır 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Buna bakabilirsiniz. Dacia / Duster / 1.5 DCi / Ambiance / Dacia Duster 4*4 Bol ekstralı Açıklamayı Okuyun sahibinden.comda - 1325575265 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce "dağ bayır" ve "masrafsız" kelimeleri yan yana olmamalı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: "dağ bayır" ve "masrafsız" kelimeleri yan yana olmamalı. Alinin Sivas fotolarına bakınca alt takım bozulmayacak nice dağ bayır görünüyor hocam. Benim de tercihim bütçeyi biraz arttırıp duster olurdu. Parçası bol ve ucuz, modeli de yüksek olur. 45 dakika önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts