İçeriğe Yönlendir

A Sınıfı Ehliyete Yazıldım, Motor Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

Bildiğiniz gibi geçen yıl temmuz ayında 50 cc scooter almıştım, 1 yıl 1.460 km tecrübeden sonra artık motor ehliyetimi büyütmeye karar verdim, sebebi tamamen keyfi değil, yeni çalışacağım iş yerinin 50 lik ile gidemeyecek yol güzergahı olması. 

Biraz önce sürücü kursuna gittim A sınıfı ehliyet için başvuruyu yaptım, sınav Ağustos ayında, 1 hafta kala eğitim başlıyormuş, sınava mt07 ile girecekmişim, daha önce hiç vitesli motor sürmedim, bakalım motoru kafama geçirmeden ehliyeti alabilecek miyim… 

Ehliyeti alınca 50 liği satacağım, 100.000 ₺ bütçem var, Scooter - Maxi Scooter istiyorum çanta vs takıp ufak tefek günübirlik geziye de çıkarım belki, motosiklet önerilerinizi bekliyorum. :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren

Valla yanlış anlamayın ama hevesinizi kırmak gibi olmasın.

Şeytan işi uzak durun.

Bana böyle dediklerinde bi kulağımdan girer diğer kulağımdan çıkardı ta ki geçen hafta gözümün önünde bi kaza oldu.

O gün gittim scooterı sattım.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
(düzenlendi)

Hayırlı Olsun şimdiden :) MT07'i uysal modda kullandırıyorlar, telaş edecek birşey yok hatta birçok sürücü kursunda kullanılmasının sebebi ağırlık merkezinin altta olup dengesinin çok iyi olması ve 1. vites rölantide bile motorun yürüyor oluşu 8 çizerken yarım debriyaj gaz ver vs gerek kalmadan yapılıyor olması 

Scooter da arkadaşımdan  kullanıp keyif aldığım su soğutmalı  SYM Fiddle olabilir

tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Ebrar Tüfek yazdı:

Bildiğiniz gibi geçen yıl temmuz ayında 50 cc scooter almıştım, 1 yıl 1.460 km tecrübeden sonra artık motor ehliyetimi büyütmeye karar verdim, sebebi tamamen keyfi değil, yeni çalışacağım iş yerinin 50 lik ile gidemeyecek yol güzergahı olması. 

Biraz önce sürücü kursuna gittim A sınıfı ehliyet için başvuruyu yaptım, sınav Ağustos ayında, 1 hafta kala eğitim başlıyormuş, sınava mt07 ile girecekmişim, daha önce hiç vitesli motor sürmedim, bakalım motoru kafama geçirmeden ehliyeti alabilecek miyim… 

Ehliyeti alınca 50 liği satacağım, 100.000 ₺ bütçem var, Scooter - Maxi Scooter istiyorum çanta vs takıp ufak tefek günübirlik geziye de çıkarım belki, motosiklet önerilerinizi bekliyorum. :) 

Hayırlı olsun şimdiden, 100bin bütçe ile Kymco yada SYM markalarının scooterlerine bakabilirsin.

Kymco Xciting 250 güzel bir seçenektir. 

30-40 bin de ekipmana kıyafete ayırmanı tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Bütçenin üzerinde olacak ama 270 ten 189 a düşen yerli PCX benim radarımda.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Ebrar Tüfek
    • Saim Ulaş Yılmaz
  • Yeni Oluştur...