Ebrar Tüfek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bildiğiniz gibi geçen yıl temmuz ayında 50 cc scooter almıştım, 1 yıl 1.460 km tecrübeden sonra artık motor ehliyetimi büyütmeye karar verdim, sebebi tamamen keyfi değil, yeni çalışacağım iş yerinin 50 lik ile gidemeyecek yol güzergahı olması. Biraz önce sürücü kursuna gittim A sınıfı ehliyet için başvuruyu yaptım, sınav Ağustos ayında, 1 hafta kala eğitim başlıyormuş, sınava mt07 ile girecekmişim, daha önce hiç vitesli motor sürmedim, bakalım motoru kafama geçirmeden ehliyeti alabilecek miyim… Ehliyeti alınca 50 liği satacağım, 100.000 ₺ bütçem var, Scooter - Maxi Scooter istiyorum çanta vs takıp ufak tefek günübirlik geziye de çıkarım belki, motosiklet önerilerinizi bekliyorum. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Valla yanlış anlamayın ama hevesinizi kırmak gibi olmasın. Şeytan işi uzak durun. Bana böyle dediklerinde bi kulağımdan girer diğer kulağımdan çıkardı ta ki geçen hafta gözümün önünde bi kaza oldu. O gün gittim scooterı sattım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Hayırlı Olsun şimdiden MT07'i uysal modda kullandırıyorlar, telaş edecek birşey yok hatta birçok sürücü kursunda kullanılmasının sebebi ağırlık merkezinin altta olup dengesinin çok iyi olması ve 1. vites rölantide bile motorun yürüyor oluşu 8 çizerken yarım debriyaj gaz ver vs gerek kalmadan yapılıyor olması Scooter da arkadaşımdan kullanıp keyif aldığım su soğutmalı SYM Fiddle olabilir 7 saat önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Bildiğiniz gibi geçen yıl temmuz ayında 50 cc scooter almıştım, 1 yıl 1.460 km tecrübeden sonra artık motor ehliyetimi büyütmeye karar verdim, sebebi tamamen keyfi değil, yeni çalışacağım iş yerinin 50 lik ile gidemeyecek yol güzergahı olması. Biraz önce sürücü kursuna gittim A sınıfı ehliyet için başvuruyu yaptım, sınav Ağustos ayında, 1 hafta kala eğitim başlıyormuş, sınava mt07 ile girecekmişim, daha önce hiç vitesli motor sürmedim, bakalım motoru kafama geçirmeden ehliyeti alabilecek miyim… Ehliyeti alınca 50 liği satacağım, 100.000 ₺ bütçem var, Scooter - Maxi Scooter istiyorum çanta vs takıp ufak tefek günübirlik geziye de çıkarım belki, motosiklet önerilerinizi bekliyorum. Hayırlı olsun şimdiden, 100bin bütçe ile Kymco yada SYM markalarının scooterlerine bakabilirsin. Kymco Xciting 250 güzel bir seçenektir. 30-40 bin de ekipmana kıyafete ayırmanı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yapay zekama Ebrar'ın mesajı girdim bunu verdi: Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bütçenin üzerinde olacak ama 270 ten 189 a düşen yerli PCX benim radarımda. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Hayırlı Olsun şimdiden MT07'i uysal modda kullandırıyorlar, telaş edecek birşey yok hatta birçok sürücü kursunda kullanılmasının sebebi ağırlık merkezinin altta olup dengesinin çok iyi olması ve 1. vites rölantide bile motorun yürüyor oluşu 8 çizerken yarım debriyaj gaz ver vs gerek kalmadan yapılıyor olması Scooter da arkadaşımdan kullanıp keyif aldığım su soğutmalı SYM Fiddle olabilir Çok teşekkür ederim, listeye ekleyeceğim, sürekli rampa çıktığım için hava soğutmalı olmaması daha iyi, 50 lik hemen şişiyor farkedilir derecede. Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Hayırlı olsun şimdiden, 100bin bütçe ile Kymco yada SYM markalarının scooterlerine bakabilirsin. Kymco Xciting 250 güzel bir seçenektir. 30-40 bin de ekipmana kıyafete ayırmanı tavsiye ederim. Teşekkür ederim, ekipman olarak Axxis Gecko SV Epic kask Forte gt black stone mont Scoyco eldivenim var, büyük hacime geçince ayakkabı ve dizlik de alacağım. Kymco xciting tam istediğim gibi maxi scooter, yaşı biraz var model yılı 2015 2016 civarı, kilometre ortalama 50.000 üzeri, bu km lerde motor şanzıman riskli olur mu ? 50 bin daha yukarı çıkabilsem sym adx 125 e hasta oldum, adv tarzı scooter daha çok hoşuma gidiyor temiz bulabilirsem onun emsali modellerden almak isterim. Mehmet Göktürk yazdı: Yapay zekama Ebrar'ın mesajı girdim bunu verdi: Hocam bunların üstünde komik görünüyorum, 1.77/ 119 kg. Öğrenene kadar idare ettim ama yenisini bu modellerden istemiyorum. Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Bütçenin üzerinde olacak ama 270 ten 189 a düşen yerli PCX benim radarımda. Abi şuanlık o kadar çıkamam malesef. Mehmet Dagdeviren yazdı: Valla yanlış anlamayın ama hevesinizi kırmak gibi olmasın. Şeytan işi uzak durun. Bana böyle dediklerinde bi kulağımdan girer diğer kulağımdan çıkardı ta ki geçen hafta gözümün önünde bi kaza oldu. O gün gittim scooterı sattım. Bende belki 10 kez motor kazası görmüşümdür ama hala hevesim var. Ekipman var motoru da apaçi işi kullanmam efendi sakin işe gidip geliyorum, inşallah kaza bela olmaz hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Bütçenin üzerinde olacak ama 270 ten 189 a düşen yerli PCX benim radarımda. Bu rakama bulabilirseniz hemen 3-5 tane alın 👍 ama mümkün değil. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Adnan Çakır yazdı: Bu rakama bulabilirseniz hemen 3-5 tane alın 👍 ama mümkün değil. 25 modele 230 240 yazanlar var, pcx piyasası garip, 80 90 a 100.000 km yapmış modelleri var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts