İçeriğe Yönlendir

Peugeot 2024-2025/ 3008 1.2 hibrit

Onur Demirci

Recommended Posts

Onur Demirci
(düzenlendi)

Merhaba daha once forumda c suv arac arastirdigimi belirtmistim kullanma firsatim olmadi ama bu araci kullanan uyelerimiz varmi acaba yakit tuketimi hakkinda gorusleri nelerdir.Bu seride triger olayini cozmusler kayiş yerine zincire gecilmis,on konsoldaki ekranin arada donduguna dahil sikayetler okudum ancak izmir istanbul ankara gibi trafigi yogun sehirlerdeki yakit tuketimi konusunda bir bilgiye ulaşamadim.Aracin kullanicilari genel olarak konfor ve teknolojisinden cok memnun olduklarini belirtmisler.

tarihinde Onur Demirci tarafından düzenlendi
Başlik ekleme
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Neden 1.2 hibrit. Üstün n13 motorlu ep6c 1.6 hibritler zincirli ve güçlü motorlar. 3008 bu motoru kullanıyor

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Onur Demirci
Ali Darbaz yazdı:

Neden 1.2 hibrit. Üstün n13 motorlu ep6c 1.6 hibritler zincirli ve güçlü motorlar. 3008 bu motoru kullanıyor

Bayagi arastirdim elektrikli arabanin şarji ile ugraşmak istemiyorum.Gonlum dizele kayiyor c5 aircross harici mantikli bir araç bulamadim.Yeni suvlarin bir coguda hep 1.2 hibrit..

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

3008 kullandım, 

Tüketim 6-7 litre benzer lokasyonda. Ekran hatası ve klima menfezlerinin kırılması çok yaygın. 

Eğer çok fazla tekrarlı marş yapılıp kısa mesafe kullanılacaksa akü sorunu oluyor. 

Altı alçak, 19 jant var ama suv gibi değil alt yüksekliği. 

İç konsolda orta kolçak çok derin, bir şey koyunca seyir halinde almak zor. Çok fazla kumaş kısım var, eğer temiz kullanılmazsa üzer :)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Onur Demirci
Ü.Emre Kartal yazdı:

3008 kullandım, 

Tüketim 6-7 litre benzer lokasyonda. Ekran hatası ve klima menfezlerinin kırılması çok yaygın. 

Eğer çok fazla tekrarlı marş yapılıp kısa mesafe kullanılacaksa akü sorunu oluyor. 

Altı alçak, 19 jant var ama suv gibi değil alt yüksekliği. 

İç konsolda orta kolçak çok derin, bir şey koyunca seyir halinde almak zor. Çok fazla kumaş kısım var, eğer temiz kullanılmazsa üzer :)

Uzun yol ve otobanda ne yakti hocam farkli yol sartlarinda kullanma firsatiniz oldumu? C Suv icin inanilmaz kararsizim .. suanki aracim 1.5 otomatim focus hadi diyorumki dizel kadar az yakmasada 1 litre fazla yaksin :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mild hibrit sanırım bunlar. Bence tamamen emisyon düşürmek için uydurulmuş bir teknoloji. Ben olsam tam hibrit bir motora bakardım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

2008 hibrit ini Almanya'da kiralık araç olarak 5 gün kullandım. Aracı full depo Dortmund dan teslim aldım. 

Dortmund Utrecht Amsterdam volendam lahey dortmund Düsseldorf Köln hattında 5 gün kullandım. 

Geçilen mesafe 1200km

Alınan yakıt 42 lt 

Pöjo önyargımı biraz olsun yıktı

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tevfik Işık yazdı:

Pöjo önyargımı biraz olsun yıktı

Tüketimde sorun markada değil, ülkemizde :) Trafiksiz noktamız yok ki :) 

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

Sani Gerşon yazdı:

Tüketimde sorun markada değil, ülkemizde :) Trafiksiz noktamız yok ki :) 

Sadece tüketim olarak değil bir bütün olarak araç hoşuma gitmedi değil. 

Gerçi kullandığım alet de henüz 52(elli iki) kmdeydi

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Onur Demirci yazdı:

Uzun yol ve otobanda ne yakti hocam farkli yol sartlarinda kullanma firsatiniz oldumu? C Suv icin inanilmaz kararsizim .. suanki aracim 1.5 otomatim focus hadi diyorumki dizel kadar az yakmasada 1 litre fazla yaksin :)

Verdiğim tüketimler karma tüketim, otobanda da hız sınırlarında yine bu değerlerde yakıyor gibi. 

6 litre altını unutun, 7-8 litre gibi düşünün. 

Bütçe dahilinde başka seçeneklere de bakın derim. Özellikle trim nazikliği ciddi problem. Kırılınca komple değişiyor

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Onur Demirci
Sani Gerşon yazdı:

Mild hibrit sanırım bunlar. Bence tamamen emisyon düşürmek için uydurulmuş bir teknoloji. Ben olsam tam hibrit bir motora bakardım.

Tam hibritleri sanirim suan ulkemizde yok,elektrikli olani var onunda menzili insani dusunduruyor

Ü.Emre Kartal yazdı:

Verdiğim tüketimler karma tüketim, otobanda da hız sınırlarında yine bu değerlerde yakıyor gibi. 

6 litre altını unutun, 7-8 litre gibi düşünün. 

Bütçe dahilinde başka seçeneklere de bakın derim. Özellikle trim nazikliği ciddi problem. Kırılınca komple değişiyor

Öneriniz varmidir 2.el üst limit 25bin km civarlarinda max 2500 milyona kadar cikabilirim.

Austral 1.2 tam hibrit

Peageut 3008 1.2 mild hibrit

Qasqai 1.5 epower var bu sanirim dahada cok yakar :)

Tavsiyeniz varsa dusunebilirim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   4 kullanıcı

• Onur Demirci
    • İnan Çınar
    • Ramazan Turan
    • Coşku Mert
  • Yeni Oluştur...