Onur Demirci 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Merhaba daha once forumda c suv arac arastirdigimi belirtmistim kullanma firsatim olmadi ama bu araci kullanan uyelerimiz varmi acaba yakit tuketimi hakkinda gorusleri nelerdir.Bu seride triger olayini cozmusler kayiş yerine zincire gecilmis,on konsoldaki ekranin arada donduguna dahil sikayetler okudum ancak izmir istanbul ankara gibi trafigi yogun sehirlerdeki yakit tuketimi konusunda bir bilgiye ulaşamadim.Aracin kullanicilari genel olarak konfor ve teknolojisinden cok memnun olduklarini belirtmisler. 1 saat önce tarihinde Onur Demirci tarafından düzenlendi Başlik ekleme Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Neden 1.2 hibrit. Üstün n13 motorlu ep6c 1.6 hibritler zincirli ve güçlü motorlar. 3008 bu motoru kullanıyor 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Neden 1.2 hibrit. Üstün n13 motorlu ep6c 1.6 hibritler zincirli ve güçlü motorlar. 3008 bu motoru kullanıyor Bayagi arastirdim elektrikli arabanin şarji ile ugraşmak istemiyorum.Gonlum dizele kayiyor c5 aircross harici mantikli bir araç bulamadim.Yeni suvlarin bir coguda hep 1.2 hibrit.. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 3008 kullandım, Tüketim 6-7 litre benzer lokasyonda. Ekran hatası ve klima menfezlerinin kırılması çok yaygın. Eğer çok fazla tekrarlı marş yapılıp kısa mesafe kullanılacaksa akü sorunu oluyor. Altı alçak, 19 jant var ama suv gibi değil alt yüksekliği. İç konsolda orta kolçak çok derin, bir şey koyunca seyir halinde almak zor. Çok fazla kumaş kısım var, eğer temiz kullanılmazsa üzer 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: 3008 kullandım, Tüketim 6-7 litre benzer lokasyonda. Ekran hatası ve klima menfezlerinin kırılması çok yaygın. Eğer çok fazla tekrarlı marş yapılıp kısa mesafe kullanılacaksa akü sorunu oluyor. Altı alçak, 19 jant var ama suv gibi değil alt yüksekliği. İç konsolda orta kolçak çok derin, bir şey koyunca seyir halinde almak zor. Çok fazla kumaş kısım var, eğer temiz kullanılmazsa üzer Uzun yol ve otobanda ne yakti hocam farkli yol sartlarinda kullanma firsatiniz oldumu? C Suv icin inanilmaz kararsizim .. suanki aracim 1.5 otomatim focus hadi diyorumki dizel kadar az yakmasada 1 litre fazla yaksin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mild hibrit sanırım bunlar. Bence tamamen emisyon düşürmek için uydurulmuş bir teknoloji. Ben olsam tam hibrit bir motora bakardım. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 2008 hibrit ini Almanya'da kiralık araç olarak 5 gün kullandım. Aracı full depo Dortmund dan teslim aldım. Dortmund Utrecht Amsterdam volendam lahey dortmund Düsseldorf Köln hattında 5 gün kullandım. Geçilen mesafe 1200km Alınan yakıt 42 lt Pöjo önyargımı biraz olsun yıktı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Tevfik Işık yazdı: Pöjo önyargımı biraz olsun yıktı Tüketimde sorun markada değil, ülkemizde Trafiksiz noktamız yok ki Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Tüketimde sorun markada değil, ülkemizde Trafiksiz noktamız yok ki Sadece tüketim olarak değil bir bütün olarak araç hoşuma gitmedi değil. Gerçi kullandığım alet de henüz 52(elli iki) kmdeydi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Onur Demirci yazdı: Uzun yol ve otobanda ne yakti hocam farkli yol sartlarinda kullanma firsatiniz oldumu? C Suv icin inanilmaz kararsizim .. suanki aracim 1.5 otomatim focus hadi diyorumki dizel kadar az yakmasada 1 litre fazla yaksin Verdiğim tüketimler karma tüketim, otobanda da hız sınırlarında yine bu değerlerde yakıyor gibi. 6 litre altını unutun, 7-8 litre gibi düşünün. Bütçe dahilinde başka seçeneklere de bakın derim. Özellikle trim nazikliği ciddi problem. Kırılınca komple değişiyor 1 Yorum bağlantısı
Onur Demirci 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Mild hibrit sanırım bunlar. Bence tamamen emisyon düşürmek için uydurulmuş bir teknoloji. Ben olsam tam hibrit bir motora bakardım. Tam hibritleri sanirim suan ulkemizde yok,elektrikli olani var onunda menzili insani dusunduruyor Ü.Emre Kartal yazdı: Verdiğim tüketimler karma tüketim, otobanda da hız sınırlarında yine bu değerlerde yakıyor gibi. 6 litre altını unutun, 7-8 litre gibi düşünün. Bütçe dahilinde başka seçeneklere de bakın derim. Özellikle trim nazikliği ciddi problem. Kırılınca komple değişiyor Öneriniz varmidir 2.el üst limit 25bin km civarlarinda max 2500 milyona kadar cikabilirim. Austral 1.2 tam hibrit Peageut 3008 1.2 mild hibrit Qasqai 1.5 epower var bu sanirim dahada cok yakar Tavsiyeniz varsa dusunebilirim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce 1.6 olanlar pluh in hybrid diye biliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts