Nihat Palolu Cuma 22:40 Paylaş Cuma 22:40 Mehmet Ozyurek yazdı: Geriye bir şey kalmıyor zaten ya. Son baharda toplanacağız. Edremir körfeze bekleriz. Erdemir değil Edremit, aslında doğrusu Burhaniye 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Cumartesi 07:49 Paylaş Cumartesi 07:49 Nihat Palolu yazdı: Erdemir değil Edremit, aslında doğrusu Burhaniye Beni Basra körfezine gönderen bulundu 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 08:21 Paylaş Cumartesi 08:21 Haşmet Güngör yazdı: Beni Basra körfezine gönderen bulundu Erdek demediğime şükredin. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cumartesi 08:59 Paylaş Cumartesi 08:59 Mehmet Ozyurek yazdı: Erdek demediğime şükredin. Emmi gel ne zaman istiyosan 🙂 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Pazartesi 09:45 Paylaş Pazartesi 09:45 Haşmet Güngör yazdı: Beni Basra körfezine gönderen bulundu Abi siyahi futbolcunun birine Cizre spora gidiyorsun demişler, Rize spor anlamış, kabul edip gelmiş, bakmış ki Şırnak Cizre, ne yapsın garibim çaresiz bir sezon oynamış geri gitmiş. İnan Çınar yazdı: Karadut şerbeti hakkında bir efsane dolaşıyor ama gerçek değilmiş abiler 😂 Yapma yapma, 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Fatih Başkanla… çakmak arıom ben de şimdi ayıldım 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: çakmak arıom ben de şimdi ayıldım O gün almadın mı geri abi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts