H.Cenk Bayrakçı 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Bu sene hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan Çağlar Abi, Necat ve Emre’yi de getirdik. 16 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 saat önce Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu sene hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan Çağlar Abi, Necat ve Emre’yi de getirdik. Çağlar abinin gömlek geçen sene kaybolan çakmaklar gibi bana gelemez mi? Muhabbetiniz bol olsun abiler 14 saat önce tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Çakmak gidiyor. Nihat Palolu yeni geldi yürüyerek. 4 5 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 saat önce Paylaş 15 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu sene hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan Çağlar Abi, Necat ve Emre’yi de getirdik. King in doğum gününü kutlamaya toplandık. 2 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Nurlu adamın hali başka oluyor. Nur yağıyor. 6 1 1 6 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Cihangiroğlu Abimiz, Clio 5’ten başlar. Servet Abi. Nice mutlu yıllara… 7 5 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kahveler geldi. Daha akşam yeni başlıyor kahveler erken gelmiş 😀 Herkese çok selamlar... 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce umulmadık durumlar da oluyor tabi 8 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Murat Ersel Çevik yazdı: Nurlu adamın hali başka oluyor. Nur yağıyor. Toplantı tshirt ü giymeyen EMMI bizden değildir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Toplantı tshirt ü giymeyen EMMI bizden değildir. Gidip giyim ya. Nolur nolmaz. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Recep abi de ordaymış. Köşe taşı gibi kilolu çıkınca Recep abi de yakışmış tabi karşıma. Servet Aydın yazdı: Ayağına basmış. Bişe ima ediyor Çekil git diyordum. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Katılan herkesin ayağına sağlık. Çok güzel bir toplantı oldu. Muhabbetimiz iyiydi. Mekan sahibi seneye de bizi bekliyor. 3 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Katılan herkese teşekkürler. Güzel vakit geçirdik. Mekan belli artık, seneye yine buradayız. 3 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Katılan herkese teşekkürler, tanıştığıma çok memnun oldum, güzel vakit geçirdik Nice toplantılara diyelim 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Keyfiniz hep böyle olsun. Bende geliyordum bayağıda hazırlık yaptım, ama artık kim idiyse, birinin, azizliğine uğradım fena keklendim. (bkz. mizah) 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Nihat Palolu yazdı: Katılan herkese teşekkürler. Güzel vakit geçirdik. Mekan belli artık, seneye yine buradayız. Seneye kaybolma ana. 😅 Yorum bağlantısı
Recommended Posts