H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Katılan herkese teşekkürler, tanıştığıma çok memnun oldum, güzel vakit geçirdik Nice toplantılara diyelim Eve kaçta vardın Emre? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Eve kaçta vardın Emre? 03:30 gibi eve geldim, 1 e yaklaşıyordu çıktığımızda sanırım. Bazı kısımlarda ciddi rüzgar vardı, sabahta öyleydi. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: 03:30 gibi eve geldim, 1 e yaklaşıyordu çıktığımızda sanırım. Bazı kısımlarda ciddi rüzgar vardı, sabahta öyleydi. Şükür, sağ salim varmışsın. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok güzel bir ortamdı. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Uzaktan yakından vakit ayırıp gelenlere ayağınıza sağlık diyorum. Seneye görüşmek üzere... 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Keyfiniz hep böyle olsun. Bende geliyordum bayağıda hazırlık yaptım, ama artık kim idiyse, birinin, azizliğine uğradım fena keklendim. (bkz. mizah) Seneye ben de gidemeyeceğim inşallah 1 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Çok güzel bir ortamdı. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Uzaktan yakından vakit ayırıp gelenlere ayağınıza sağlık diyorum. Seneye görüşmek üzere... Görüşürüz Abdullah Abi. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Görüşürüz Abdullah Abi. Akşam döndük ama iyi döndük değil mi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce İnan Çınar yazdı: Seneye görüşmek üzere... Anca gidip gelebilirim babında mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts