H.Cenk Bayrakçı 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Katılan herkese teşekkürler, tanıştığıma çok memnun oldum, güzel vakit geçirdik Nice toplantılara diyelim Eve kaçta vardın Emre? 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Eve kaçta vardın Emre? 03:30 gibi eve geldim, 1 e yaklaşıyordu çıktığımızda sanırım. Bazı kısımlarda ciddi rüzgar vardı, sabahta öyleydi. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: 03:30 gibi eve geldim, 1 e yaklaşıyordu çıktığımızda sanırım. Bazı kısımlarda ciddi rüzgar vardı, sabahta öyleydi. Şükür, sağ salim varmışsın. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çok güzel bir ortamdı. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Uzaktan yakından vakit ayırıp gelenlere ayağınıza sağlık diyorum. Seneye görüşmek üzere... 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Keyfiniz hep böyle olsun. Bende geliyordum bayağıda hazırlık yaptım, ama artık kim idiyse, birinin, azizliğine uğradım fena keklendim. (bkz. mizah) Seneye ben de gidemeyeceğim inşallah 1 1 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce İnan Çınar yazdı: Çok güzel bir ortamdı. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Uzaktan yakından vakit ayırıp gelenlere ayağınıza sağlık diyorum. Seneye görüşmek üzere... Görüşürüz Abdullah Abi. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 saat önce Paylaş 9 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Görüşürüz Abdullah Abi. Akşam döndük ama iyi döndük değil mi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İnan Çınar yazdı: Seneye görüşmek üzere... Anca gidip gelebilirim babında mı? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çoook keyifli idi Herkesin ayaklarına sağlık. Neler olduğunu anlatmayacağım. Gelmeyenler çatlasın 🙊 6 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Toplantının sürprizi Sami hoca idi. Bu toplantıyı daha geniş kapsamlı yapmak lazım. 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bu toplantıyı daha geniş kapsamlı yapmak lazım. Aaah ah, Nerede o güzelim Şenlikler 2 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Ayağına basmış. Bişe ima ediyor Hemen de ayrıntıyı yakala. Gizli hiç bişey kalmasın 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Toplantının sürprizi Sami hoca idi. Bu toplantıyı daha geniş kapsamlı yapmak lazım. Abi ortam mukemmel ama sana acil diyet programi yaziyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Abi ortam mukemmel ama sana acil diyet programi yaziyorum. 0 ' dan 100 ' e 2 saniyede çıkıyor artık Cenk hoca 😄 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İnan Çınar yazdı: 0 ' dan 100 ' e 2 saniyede çıkıyor artık Cenk hoca 😄 Araç kw az yakiyor. Cenk abide kaloriyi az yakmaya baslamis. Yok ben fit gormeye alismisim olmaz. 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Bitmeyen yol yapmışlar Her şey planlandığı gibi diyebilir miyiz? 😂 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: 0 ' dan 100 ' e 2 saniyede çıkıyor artık Cenk hoca 😄 Yok ya tartı o kadar iyi değil, üç saniyede çıkıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts