Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Diyorum ya emmi cok sakin naif adam, bak ya sicagin altinda zeytin satiyolar dur bi bakalim der alir. Bir sonraki toplantiya S ile gelip emmiyi arkaya oturtucam kimseyle muhattab olmasin acsin bloomberg izlesin boylece min zararla doneriz 🙂 4 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Diyorum ya emmi cok sakin naif adam, bak ya sicagin altinda zeytin satiyolar dur bi bakalim der alir. Bir sonraki toplantiya S ile gelip emmiyi arkaya oturtucam kimseyle muhattab olmasin acsin bloomberg izlesin boylece min zararla doneriz 🙂 Ne yani çevresi mi kötü? 😂 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Ne yani çevresi mi kötü? 😂 Aurasi etrafida naif yapiyor yaninda pamuk gibi oluyosun 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Diyorum ya emmi cok sakin naif adam, bak ya sicagin altinda zeytin satiyolar dur bi bakalim der alir. Bir sonraki toplantiya S ile gelip emmiyi arkaya oturtucam kimseyle muhattab olmasin acsin bloomberg izlesin boylece min zararla doneriz 🙂 Tanıdıktan s350 mi alındı yoksa . Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: Tanıdıktan s350 mi alındı yoksa . O İlkayin 😂😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts