Sinan Akgöl 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Diyorum ya emmi cok sakin naif adam, bak ya sicagin altinda zeytin satiyolar dur bi bakalim der alir. Bir sonraki toplantiya S ile gelip emmiyi arkaya oturtucam kimseyle muhattab olmasin acsin bloomberg izlesin boylece min zararla doneriz 🙂 5 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Diyorum ya emmi cok sakin naif adam, bak ya sicagin altinda zeytin satiyolar dur bi bakalim der alir. Bir sonraki toplantiya S ile gelip emmiyi arkaya oturtucam kimseyle muhattab olmasin acsin bloomberg izlesin boylece min zararla doneriz 🙂 Ne yani çevresi mi kötü? 😂 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Ne yani çevresi mi kötü? 😂 Aurasi etrafida naif yapiyor yaninda pamuk gibi oluyosun 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Diyorum ya emmi cok sakin naif adam, bak ya sicagin altinda zeytin satiyolar dur bi bakalim der alir. Bir sonraki toplantiya S ile gelip emmiyi arkaya oturtucam kimseyle muhattab olmasin acsin bloomberg izlesin boylece min zararla doneriz 🙂 Tanıdıktan s350 mi alındı yoksa . Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Tanıdıktan s350 mi alındı yoksa . O İlkayin 😂😁 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Buluşma çok güzel başlamıştı fakat bir sorundan dolayı akşam 20 de benim ayrılmam gerekti. Tüm katılımcılardan özür diliyorum oluşan durum için. Aranızdan ayrılmak gerçekten zordu. 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Buluşma çok güzel başlamıştı fakat bir sorundan dolayı akşam 20 de benim ayrılmam gerekti. Tüm katılımcılardan özür diliyorum oluşan durum için. Aranızdan ayrılmak gerçekten zordu. Toplantı tekrarı yapalım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Nihat Palolu yazdı: Toplantı tekrarı yapalım Gelince döveceksiniz biliyorum 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Buluşma çok güzel başlamıştı fakat bir sorundan dolayı akşam 20 de benim ayrılmam gerekti. Tüm katılımcılardan özür diliyorum oluşan durum için. Aranızdan ayrılmak gerçekten zordu. Canın sağolsun kardeşim. Sorun neydi bilmiyorum ama çözdüysen önemli olan o. Nihat Palolu yazdı: Toplantı tekrarı yapalım Toplanın abi toplanın 😄 13 dakika önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce İnan Çınar yazdı: Toplanın abi toplanın 😄 Herkes gelecek ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts