H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bu sene de körfez toplantısı yapalım mı sevgili forumdaşlar? Geçen sene 12 Temmuz'da yapmışız. Epey katılım olmuştu. Tarih ve katılım durumunuz için fikirlerinizi bekliyorum. Ben bir aksilik olmazsa cumartesi yani ayın 11'inde Altınoluk'ta olacağım. İnan, Temmuz sonunda gelecekmiş, Erdoğan cuma günü gelecekmiş. Forum yöneticilerimiz başta olmak üzere, körfezden, çevre illerden ve tabi her yerden katılım sağlayack tüm forumdaşların fikirlerini alalım. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Bence forum bu senede 12 Temmuz'da toplanır. 4 saat önce tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Erdoğan Temur yazdı: Bence forum bu senede 12 Temmuz'da toplanır. Sen dönecek misin? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Sen dönecek misin? Evet abi. Perşembe döneceğim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Erdoğan Temur yazdı: Evet abi. Perşembe döneceğim. Hımm, işiniz var herhalde. Bakalım kimseden ses çıkmıyor. Ne diyecekler? @Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Fatih Keskin@Evren Erakçora@İnan Çınar@Ali Cihangiroğlu@Emin Önal@Nihat Palolu@Murat Ersel Çevik@İlkay Başaran @Ahmet Çankaya @Umut Kazanç geçen sene toplantıya katılanlar (bir Nihat Bey'in kuzeni vardı). Yorumları bekliyoruz. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben gelirim Evet çok iyi olur. Yav sen ev sahibisin zaten. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ben bu sene körfeze çok gelemiyorum, söz veremem ama fırsat yaratmaya çalışırım... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts