Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gelirsem de motörle gelirim herhal. Ama Önder ve İlkay gelmesin. Pis onlar sevmiyorum hiçbirini Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Anket açtım, uyan seçeneği işaretleyiniz efendim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Eeee? Eee si sağlık, burda da körfez var ya. Herkese daha yakın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Onlarca toplantıda hep baş köşede olduğun toplantılar mı🍆 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben gelirim. Pilliyi satmadım hala. Gelmek isteyeni de getirrim. Mehmet abi, gelmeyecem diye işaretledim ama geçerken Denizliden beni alırsan gelirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Mehmet Yeter yazdı: Mehmet abi, gelmeyecem diye işaretledim ama geçerken Denizliden beni alırsan gelirim. Olur 24 saatte falan gideriz artık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Olur 24 saatte falan gideriz artık Burada ağırlarım ondan sonra geçeriz. Manzara eşliğinde serin serin otururuz. 28 dakika önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben 3 ağustosta döneceğim, 5 Ağustos olmaz. Hocam 3 e 5 e bakmamak lazım. 😄 1 Ağustos uygun mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts