Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Gelirsem de motörle gelirim herhal. Ama Önder ve İlkay gelmesin. Pis onlar sevmiyorum hiçbirini Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Anket açtım, uyan seçeneği işaretleyiniz efendim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Eeee? Eee si sağlık, burda da körfez var ya. Herkese daha yakın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Onlarca toplantıda hep baş köşede olduğun toplantılar mı🍆 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben gelirim. Pilliyi satmadım hala. Gelmek isteyeni de getirrim. Mehmet abi, gelmeyecem diye işaretledim ama geçerken Denizliden beni alırsan gelirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Mehmet abi, gelmeyecem diye işaretledim ama geçerken Denizliden beni alırsan gelirim. Olur 24 saatte falan gideriz artık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Olur 24 saatte falan gideriz artık Burada ağırlarım ondan sonra geçeriz. Manzara eşliğinde serin serin otururuz. 4 saat önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ben 3 ağustosta döneceğim, 5 Ağustos olmaz. Hocam 3 e 5 e bakmamak lazım. 😄 1 Ağustos uygun mu? 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Bana uzakmış ya tek şöför git gel 2.200 km, az yakın olsa gelirdim de, @Oğuzkan Işık yok mu ankarada yaz buluşması 350 lik tüplü matriximle geleyim abi Ben bu ara eve gidecem diye iş yerinin diğer şubesine falan gidiyorum 😃 ayarlayın ankaraya işten çıkabilirsem gelirim 😄 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce İnan Çınar yazdı: Hocam 3 e 5 e bakmamak lazım. 😄 1 Ağustos uygun mu? Sen de sürekli el arttırıyorsun, 29 temmuzla başladın. 1 Ağustos’a kadar geldin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce 18inde olursa gelemem, teomana sözüm var Birde 21 temmuzda gelemem :/ harici sabah 3 te deyin geleyim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts