Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Erdoğan Temur yazdı: Abi az ileri git. Takviyeli çok soğuk var kadırga koyunda 😀 12 temmuz planı tutmadı sanırım. Ben Perşembe İstanbul'a dönerim. Tek orası kaldı zaten, il değiştiriyoruz denize girmek için Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Cumartesi ya sa pazar olarak tespih belirtin o halde. 18 Temmuz, 25 Temmuz ve 1 Ağustos Cumartesiye denk geliyor. Ya da ertesi günü pazara gelen tarihleri seçelim.. Ben hafta aralığı olarak belirtmiştim. Hafta içi olmayacağını elbette biliyorum zaten bu zamana kadar hep hafta sonu yaptık toplantıları körfezde. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce cumartesi akşam olursa gelirim hafta sonları Tekirdağ da yım kaç saat sürer ki zaten Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: cumartesi akşam olursa gelirim hafta sonları Tekirdağ da yım kaç saat sürer ki zaten Çakmağımı getir gelirken Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Eğer uygun bir zamana denk gelirse ben de gelmek isterim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Çakmağımı getir gelirken baktım 3 saat sürüyor tek şarj da gelebiliyorum sana çakmak mı lazım kardeş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Fatih Keskin yazdı: baktım 3 saat sürüyor tek şarj da gelebiliyorum sana çakmak mı lazım kardeş Gel gel bende kalın uçlu şarj aleti var Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Gel gel bende kalın uçlu şarj aleti var lazım olmaz sen bunu @H.Cenk Bayrakçı hocamın ıd4 ü sandın Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Fatih Keskin yazdı: lazım olmaz sen bunu @H.Cenk Bayrakçı hocamın ıd4 ü sandın Hocaya can kurban. Bugün gelecekti sanırım. Seni de bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Hocaya can kurban. Bugün gelecekti sanırım. Seni de bekliyoruz. ctesi geleyim o zaman yer ayarla len bana kalmaya Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Fatih Keskin yazdı: ctesi geleyim o zaman yer ayarla len bana kalmaya Tamam ama bu cmt ben yoğum Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Tamam ama bu cmt ben yoğum olsun sen yine de ayarla İlkay Başaran yazdı: 18inde olursa gelemem, teomana sözüm var Birde 21 temmuzda gelemem :/ harici sabah 3 te deyin geleyim. tamam işte E bloktayım bende görüşürüz Yorum bağlantısı
Recommended Posts