Fatih Keskin Dün saat 08:19 Paylaş Dün saat 08:19 Ahmet Çankaya yazdı: hafta sonu körfeze gelebilirsem ben de gelirim... gel hocam gel köydeki tarlaları bundan sonra benim ekesim var yol gösterirsin Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya Dün saat 08:22 Paylaş Dün saat 08:22 Fatih Keskin yazdı: gel hocam gel köydeki tarlaları bundan sonra benim ekesim var yol gösterirsin benim bölüm Zootekni, sana önerim hiç ekme en azından zarar etmezsin 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 09:50 Paylaş Dün saat 09:50 Ahmet Çankaya yazdı: benim bölüm Zootekni, sana önerim hiç ekme en azından zarar etmezsin O zaman 10 tane manda alayım 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Fatih Keskin yazdı: lbs sen git motörcü arkadaşlarınla gez ben tek gideceğim @Servet Aydın ne diyo ya bu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Emin Önal yazdı: @Servet Aydın ne diyo ya bu 0-100'ü 3-5 sn olmayanlarla muhatap olma. Biz onlardan üç saat sonra yola çıkar bekleriz sahilde cafe'de 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Adnan Çakır yazdı: Göremiyoruz 🥸 Mekân derken körfezi kastettim. Akçay'dayım. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: 0-100'ü 3-5 sn olmayanlarla muhatap olma. Biz onlardan üç saat sonra yola çıkar bekleriz sahilde cafe'de senin yüzüne bi aydınlanma gelmiş Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sahil cafe yerine Öğretmenevlerinde Belediye nin cafesi varmış, bende gitmedim ama manzarası da ortamı da çok güzel dediler bu sene ki toplantı orada da olabilir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce king ve emin imkanı yok gelemez onları konuya almayın bi zahmet 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 0-100'ü 3-5 sn olmayanlarla muhatap olma. Biz onlardan üç saat sonra yola çıkar bekleriz sahilde cafe'de 1 bastın 2 bastın sonra sahilde değil gel beni alda buluşuruz, motorda çekiciye biner, geçti o basma devri, radara girdin bittin, hem sen nerede gelecen motorla, gelemezsinki Ahmet Çankaya yazdı: Sahil cafe yerine Öğretmenevlerinde Belediye nin cafesi varmış, bende gitmedim ama manzarası da ortamı da çok güzel dediler bu sene ki toplantı orada da olabilir https://maps.app.goo.gl/PVU1gBVQF3WhP3XB7 buda belediyenin ama sığmada sorun yaşayabiliriz ve hafta sonu dolu olur https://maps.app.goo.gl/NF2Mkxao8eUBtTq89 16 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts