Fatih Keskin Pazartesi 08:19 Paylaş Pazartesi 08:19 Ahmet Çankaya yazdı: hafta sonu körfeze gelebilirsem ben de gelirim... gel hocam gel köydeki tarlaları bundan sonra benim ekesim var yol gösterirsin Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya Pazartesi 08:22 Paylaş Pazartesi 08:22 Fatih Keskin yazdı: gel hocam gel köydeki tarlaları bundan sonra benim ekesim var yol gösterirsin benim bölüm Zootekni, sana önerim hiç ekme en azından zarar etmezsin 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 09:50 Paylaş Pazartesi 09:50 Ahmet Çankaya yazdı: benim bölüm Zootekni, sana önerim hiç ekme en azından zarar etmezsin O zaman 10 tane manda alayım 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazartesi 13:23 Paylaş Pazartesi 13:23 Fatih Keskin yazdı: lbs sen git motörcü arkadaşlarınla gez ben tek gideceğim @Servet Aydın ne diyo ya bu Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazartesi 20:31 Paylaş Pazartesi 20:31 An itibariyle mekanda onlaynız 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 20:35 Paylaş Pazartesi 20:35 Emin Önal yazdı: @Servet Aydın ne diyo ya bu 0-100'ü 3-5 sn olmayanlarla muhatap olma. Biz onlardan üç saat sonra yola çıkar bekleriz sahilde cafe'de 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazartesi 21:12 Paylaş Pazartesi 21:12 Adnan Çakır yazdı: Göremiyoruz 🥸 Mekân derken körfezi kastettim. Akçay'dayım. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 04:17 Paylaş Dün saat 04:17 Servet Aydın yazdı: 0-100'ü 3-5 sn olmayanlarla muhatap olma. Biz onlardan üç saat sonra yola çıkar bekleriz sahilde cafe'de senin yüzüne bi aydınlanma gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya Dün saat 08:19 Paylaş Dün saat 08:19 Sahil cafe yerine Öğretmenevlerinde Belediye nin cafesi varmış, bende gitmedim ama manzarası da ortamı da çok güzel dediler bu sene ki toplantı orada da olabilir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 09:05 Paylaş Dün saat 09:05 king ve emin imkanı yok gelemez onları konuya almayın bi zahmet 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 10:10 Paylaş Dün saat 10:10 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 0-100'ü 3-5 sn olmayanlarla muhatap olma. Biz onlardan üç saat sonra yola çıkar bekleriz sahilde cafe'de 1 bastın 2 bastın sonra sahilde değil gel beni alda buluşuruz, motorda çekiciye biner, geçti o basma devri, radara girdin bittin, hem sen nerede gelecen motorla, gelemezsinki Ahmet Çankaya yazdı: Sahil cafe yerine Öğretmenevlerinde Belediye nin cafesi varmış, bende gitmedim ama manzarası da ortamı da çok güzel dediler bu sene ki toplantı orada da olabilir https://maps.app.goo.gl/PVU1gBVQF3WhP3XB7 buda belediyenin ama sığmada sorun yaşayabiliriz ve hafta sonu dolu olur https://maps.app.goo.gl/NF2Mkxao8eUBtTq89 Dün saat 10:16 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Fatih Keskin yazdı: senin yüzüne bi aydınlanma gelmiş Fatih Keskin yazdı: king ve emin imkanı yok gelemez onları konuya almayın bi zahmet Hele hele Ali Cihangiroğlu yazdı: 1 bastın 2 bastın sonra sahilde değil gel beni alda buluşuruz, motorda çekiciye biner, geçti o basma devri, radara girdin bittin, hem sen nerede gelecen motorla, gelemezsinki https://maps.app.goo.gl/PVU1gBVQF3WhP3XB7 buda belediyenin ama sığmada sorun yaşayabiliriz ve hafta sonu dolu olur https://maps.app.goo.gl/NF2Mkxao8eUBtTq89 Bu sıcakta klimalı emci ile gelmek varken 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Bugün ne böyle ya nasıl bir sıcak var. İnan gelince oldu valla. Güneşi nereye yansıtıyorsa artık 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Fotoğraf çekerken şapka takıldığında aşırı yansıma kesiliyor diyorlar şehir efsanesi mi acaba? 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Fotoğraf çekerken şapka takıldığında aşırı yansıma kesiliyor diyorlar şehir efsanesi mi acaba? Şapkanın başka bir korunma amacı da bu 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Bu sıcakta klimalı emci ile gelmek varken KTM üstünde rüzgar tenini okşasa fena mı olur abi? Oksana mıydı yoksa 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Gülmez yazdı: ciddi soruyom buluşma saat kaçta ? ciddi yazıyorum son 2 senedir akşam üzeri buluşuyoruz gece 12-1 e kadar muh ediyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: ciddi yazıyorum son 2 senedir akşam üzeri buluşuyoruz gece 12-1 e kadar muh ediyoruz gelebilme durumum var da abi saat pek konuşulmamış olunca sorayım dedim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Gülmez yazdı: gelebilme durumum var da abi saat pek konuşulmamış olunca sorayım dedim ben sabah ist dan çıkarım gelmem öğleden sonrayı bulur yanım da hepinizin tanıdığı birini daha getireceğim Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: ben sabah ist dan çıkarım gelmem öğleden sonrayı bulur yanım da hepinizin tanıdığı birini daha getireceğim Çabi mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts