Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İnan Çınar yazdı: Çabi mi? Ünlülerden bir bayan, isim vermedim etik değel 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Şimdi mekan aynı mı? Saat kaçta buluşuyoruz? Aslında cumartesi günü Ispartaya dönmeyi planlıyordum. Ama sizi göreyim diye pazar günü döneceğim. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İnan Çınar yazdı: Çabi mi? hepinizin dedim çabi yi kim tanır H.Cenk Bayrakçı yazdı: Şimdi mekan aynı mı? Saat kaçta buluşuyoruz? Aslında cumartesi günü Ispartaya dönmeyi planlıyordum. Ama sizi göreyim diye pazar günü döneceğim. iyiki pazar a aldın hocam düşünsen gebze ve ist kızıp Isparta ya çöktüğünü düşünmesi bile fena Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Şimdi mekan aynı mı? Saat kaçta buluşuyoruz? Aslında cumartesi günü Ispartaya dönmeyi planlıyordum. Ama sizi göreyim diye pazar günü döneceğim. Bence iyiydi ama orası yine siz bilirsiniz Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bence iyiydi ama orası yine siz bilirsiniz Bence de iyiydi. Saat 17.00 iyi mi? https://maps.app.goo.gl/yKwLMA5dWn2oSugF7?g_st=ipc Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: Ünlülerden bir bayan, isim vermedim etik değel Emel Sayın mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Fatih Keskin yazdı: iyiki pazar Otel işi tamam mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts