Nihat Palolu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ben yavaş yavaş yola çıkayım, anca gelirim 5 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 5-6 uygundur bence. siz o saate yetişemezsiniz Nihat Palolu yazdı: Ben yavaş yavaş yola çıkayım, anca gelirim anca fındık motorla 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Saat 17:30 da herkes orada olsun. yoklama alacağım. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Saat 17:30 da herkes orada olsun. yoklama alacağım. İçtima saçlı mı olacak? 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Peruk serbestmiş. Mehmet yeter ciğerimizi söktün 6 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Saat 17:30 da herkes orada olsun. yoklama alacağım. Bir aksilik olmazsa ben de geleceğim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Bir aksilik olmazsa ben de geleceğim Gel gel.. Fazladan çakmağın varsa getir. 2 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Ben 15 gibi o taraflarda olacağım 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Fatih Keskin yazdı: anca fındık motorla Yürüyerek geliyorum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Nihat Palolu yazdı: Yürüyerek geliyorum İlk uçakla mı gelsen acaba abi? 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce İlkay Başaran yazdı: İlk uçakla mı gelsen acaba abi? Gerek yok ya yolu yarıladım sayılır, sabaha Balıkesir il sınırına varmış olurum 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Öğlen gibi arayayım da kaptırıp ezineye geçme Nihat Palolu yazdı: Gerek yok ya yolu yarıladım sayılır, sabaha Balıkesir il sınırına varmış olurum . 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts