Nihat Palolu Perşembe 14:11 Paylaş Perşembe 14:11 Ben yavaş yavaş yola çıkayım, anca gelirim 5 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 04:50 Paylaş Dün saat 04:50 Mehmet Ozyurek yazdı: 5-6 uygundur bence. siz o saate yetişemezsiniz Nihat Palolu yazdı: Ben yavaş yavaş yola çıkayım, anca gelirim anca fındık motorla 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 06:12 Paylaş Dün saat 06:12 Saat 17:30 da herkes orada olsun. yoklama alacağım. 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:17 Paylaş Dün saat 06:17 Mehmet Ozyurek yazdı: Saat 17:30 da herkes orada olsun. yoklama alacağım. İçtima saçlı mı olacak? 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:59 Paylaş Dün saat 06:59 Mehmet Yeter yazdı: Peruk serbestmiş. Mehmet yeter ciğerimizi söktün 1 9 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 07:52 Paylaş Dün saat 07:52 Mehmet Ozyurek yazdı: Saat 17:30 da herkes orada olsun. yoklama alacağım. Bir aksilik olmazsa ben de geleceğim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:25 Paylaş Dün saat 08:25 Ü.Emre Kartal yazdı: Bir aksilik olmazsa ben de geleceğim Gel gel.. Fazladan çakmağın varsa getir. 2 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:19 Paylaş Dün saat 10:19 Ben 15 gibi o taraflarda olacağım 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Dün saat 10:27 Paylaş Dün saat 10:27 Fatih Keskin yazdı: anca fındık motorla Yürüyerek geliyorum 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:38 Paylaş Dün saat 10:38 Nihat Palolu yazdı: Yürüyerek geliyorum İlk uçakla mı gelsen acaba abi? 4 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Dün saat 10:43 Paylaş Dün saat 10:43 İlkay Başaran yazdı: İlk uçakla mı gelsen acaba abi? Gerek yok ya yolu yarıladım sayılır, sabaha Balıkesir il sınırına varmış olurum 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:47 Paylaş Dün saat 10:47 Öğlen gibi arayayım da kaptırıp ezineye geçme Nihat Palolu yazdı: Gerek yok ya yolu yarıladım sayılır, sabaha Balıkesir il sınırına varmış olurum . 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: İlk uçakla mı gelsen acaba abi? Bundan bahsetmiyorsun değil mi ilk uçak derken 1 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Muhtemelen bir tık gerisi, Hezarfenden ödünç kanatlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yürümeye başladım yavaştan, akşama varırım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ben 15 gibi o taraflarda olacağım Hangi tarafta? Ahmet Kiriş yazdı: Ben de gelemiyorum. Kusur kal gelme Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Servet Aydın yazdı: Hangi tarafta? Kusur kal gelme Taşınabilir şarjım yanımda abi, priz işini çözersek 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts