Hidayet Selim Yıldırım 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selamlar, 2016 model Mercedes E180 Edition E 80.000 km ile 2021 model Skoda Superb 1.5 tsi laurin klement paket 50.000 km Bu iki araç arasında gidip geliyoruz, mantıklı olan hangisidir? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çok yanlı olacak ama E180 derim, 5 yaş 30.000 km fark önemli değil. Süperb de yabana atılacak araba değil ama Mercedesi seçerdim ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Bu eski modellere niye bu kadar pahalı? mersedes neyse de Yorum bağlantısı
Hidayet Selim Yıldırım 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce Furkan Avcı yazdı: Çok yanlı olacak ama E180 derim, 5 yaş 30.000 km fark önemli değil. Süperb de yabana atılacak araba değil ama Mercedesi seçerdim ben. Teşekkürler hocam. Superb'nin imzalı kasa olması da çok cezbediyor ama tabii Mercedes de yabana atılamıyor 😃 Mehmet Göktürk yazdı: Bu eski modellere niye bu kadar pahalı? mersedes neyse de Hangisinden bahsediyorsun abi? Superb için mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce 5 yaşında skoda Sıfır octavia al daha iyi O para varsa tesla yahut togg derim Yorum bağlantısı
Recommended Posts