Hidayet Selim Yıldırım 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Selamlar, 2016 model Mercedes E180 Edition E 80.000 km ile 2021 model Skoda Superb 1.5 tsi laurin klement paket 50.000 km Bu iki araç arasında gidip geliyoruz, mantıklı olan hangisidir? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çok yanlı olacak ama E180 derim, 5 yaş 30.000 km fark önemli değil. Süperb de yabana atılacak araba değil ama Mercedesi seçerdim ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bu eski modellere niye bu kadar pahalı? mersedes neyse de Yorum bağlantısı
Hidayet Selim Yıldırım 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Furkan Avcı yazdı: Çok yanlı olacak ama E180 derim, 5 yaş 30.000 km fark önemli değil. Süperb de yabana atılacak araba değil ama Mercedesi seçerdim ben. Teşekkürler hocam. Superb'nin imzalı kasa olması da çok cezbediyor ama tabii Mercedes de yabana atılamıyor 😃 Mehmet Göktürk yazdı: Bu eski modellere niye bu kadar pahalı? mersedes neyse de Hangisinden bahsediyorsun abi? Superb için mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 5 yaşında skoda Sıfır octavia al daha iyi O para varsa tesla yahut togg derim Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Rakamlar aracın durumuna göre değişir, bu durumdan bağımsız olarak Mercedes derim. Sonuçta d ve e segmet farkı var. Laurin klament donanımlı bir araç ama bir Mercedes değil sonuçta bir wv. Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Model olarak yeni ve düşük kilometre olan tercih edilmelidir. Mercedes olsa bile 11 yaşına girecek. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 3 milyon para verip dükkan dükkan gezip arıza kovalamazdım ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: 3 milyon para verip dükkan dükkan gezip arıza kovalamazdım ben. Yani üst model mersedes ( 500 600 vb türü koleksiyonluk) yahut ne bileyim jaguar olur aston martin bentley bişey olur tamam o zaman eski kabul. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yani üst model mersedes ( 500 600 vb türü koleksiyonluk) yahut ne bileyim jaguar olur aston martin bentley bişey olur tamam o zaman eski kabul. Anladım hocam doğru. Yani görüyoruz işte çevremizde ve burada tamam güzel araba da 10 yaşını geçtikten sonra 60 yaşını geçmiş insan gibi oluyor özellikle mercedesler. O eski uzun ömür zaten yok. Aşırı komplike bir dünya sistem birbiriyle bağlantılı. Her biyere gittiğimde oh şükür bozulmadan geldik diyeceğim arabaya 3 milyon vermem ben şahsen. Fakir kafası işte benimki. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Zaten o koleksiyonluk araban tek araba olmaz. Benim land rover gibi gerçi geçende her iki araç da çakıldı ona birşey olmadı Aa park lambası gitmiş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Zaten o koleksiyonluk araban tek araba olmaz. Benim land rover gibi gerçi geçende her iki araç da çakıldı ona birşey olmadı Aa park lambası gitmiş Bazen beni de kaşıntı tutuyor. Motoru verip bi otokar alsam mı diye bu kasadan. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İki seçenek arasında ben yeniyi alırdım ama 3 milyon verince de gidip sıfır araba alma ihtimalim daha fazla. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 212 kasa sanırım Mercedes. O km için o kadar vermezdim. 220 bin km ye geldi benim E180 2014 model 2 milyon gibi etiketi var. 3 milyon a çıkınca 213 kasaları var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce 2025 model sıfır araç satan bayiler var. Sene sonuna doğru sıfırlarda bol indirim olacağını düşünüyorum. Bu ikinci eli de etkiler. Altın da çıkmıyor. Millet kilitlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Turan Şimdi Paylaş Şimdi Bende 2016 model L&K dolulukta 88 bin km de Prestij paket Skoda Superb var, ben de bu aralar E180'e geçsem mi diye düşünmüyor değilim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts