İçeriğe Yönlendir

2009 Scirocco 1.4 TSI Bakım ve Krank Keçesi Değişimi - Yetkili Servis

Nihat Palolu

Recommended Posts

Nihat Palolu

2009 scirocco 1.4 tsi 160 beygir manuel vites 97 bin km. aracımı süspansiyon sertleşmesi ve yıllık bakım için yetkili servise bırakmıştım, bugün aracımı teslim aldım.

Alt takımda bozuk birşey yokmuş, krank keçesinden yağ kaçırıyormuş, test sürüşünde gaza yüklenince motor arıza ışığı yakıyormuş. Bende yakmıyordu onlarda yakacağı tutmuş.

Bakım yapılmış, bazı parçalar değişmiş. Listede hava ve polen filtresi yok, daha önceki bakımlarda kullanılmayan filtreler vardı onları götürdüm.

pirf1l6.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Neredeyse 50 bine yakını işçilik, 5 yıla kalmaz elinden gelen herkes kendi bakımını kendisi yapmaya başlar. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Chevrole Cruze şanzımanı indirip geri taktılar aynı günde 2 saat içinde. 2000 tl felan tuttu.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Burak Kuşçu yazdı:

Neredeyse 50 bine yakını işçilik, 5 yıla kalmaz elinden gelen herkes kendi bakımını kendisi yapmaya başlar. 

krank keçesi zordur ama tabi bu kadar olmamalı. Fakat tesisat tamiri nedir?

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

amma cıvata yazmışlar buluşmaya gelsin bu araba geçen sene kullanamadım bu sene bi gazlayayım

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Mehmet Göktürk yazdı:

krank keçesi zordur ama tabi bu kadar olmamalı. Fakat tesisat tamiri nedir?

Gaza ani yüklenince 2. ve 4. silindir için arıza lambası yakıyormuş. Bende yakmıyordu. Tesadüfen onlarda yaptı veya şanzımanı sökerken kabolara zarar verdiler.

2. ve 4. bobin soketlerini değiştirmişler düzelmemiş. Kompresyon testi yapmışlar sonuçlar normal çıkmış. En son bobinlere gelen kabloların bir kısmını değiştirmişler.

Yorum bağlantısı
Behlül Baş
Ali Darbaz yazdı:

Chevrole Cruze şanzımanı indirip geri taktılar aynı günde 2 saat içinde. 2000 tl felan tuttu.

neden öyle bir şey yaptılar Ali abi ve neden o kadar ucuz 🤣🤣

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Behlül Baş yazdı:

neden öyle bir şey yaptılar Ali abi ve neden o kadar ucuz 🤣🤣

Araba 5 vitese geçmiyordu yapamadılar geri taktılar bir hafta sonra nasıl çözüleceğini Rus sitesinden öğrendim. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...