Yalcin Karaca 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce (düzenlendi) Merhabalar, C3 almaya karar verdim ve bu hafta 32000 kilometrede 2023 model otomatik 1.2 puretech elle donanımlı bir tane buldum ve arabam.com’da detaylı bir expertiz yaptırdım. Araba motor, kaporta, beyin, elektronik vb sorunsuz çıktı. Zaten hasar kaydı da yok. Ancak yol testini yapan çalışan sadece araba kalkarken şanjımanda küçük bir titreme olduğunu söyledi. Raporda da "Kalkış esnasında vuruntu hissediliyor, şanjıman ve şaft sistemi kontrol edilmeli. İlk kalkışta silkeleme yapıyor. Kontrol ettiriniz" yazıyor. Ben farketmedim. Belki daha önce hep manuel aracım olduğu içindir. Araba giderken hiç bir sorun yokmuş geçişler gayet iyi dedi. Şanjımana baktırmak için yetkili servise götürmek istedim ama çok yoğun olduğu için en erken ağustos ayına randevu veriyorlar. Bulunduğum bölgede de citroen'den anlayan iyi bir usta bulamadım. Arabayı cuma gününe kadar almam lazım. Sizce ne yapmalıyım? Bu şekilde alırsam ileride ciddi ve pahalı bir sorun çıkarır mı? 41 dakika önce tarihinde Yalcin Karaca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts