Furkan Kökoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Merhabalar, yaklaşık 2 sene önce, minimum 6 senelik olan (muhtemel orjinal) disklerimi değiştirip Bosch disk taktım. Sekiz ay önce diskler yamuldu ve fren anında direksiyonda ve araçta titreme olduğu için diskleri torna yaptırdım, balataları farklı bir markayla değiştirdim. İlk 1 ay güzel kullandım ve diskler yavaş yavaş tekrar yamulmaya başladı. Şuanda yine başa döndüm direksiyon zangır zangır titriyor. Bugün fark ettim ki sol ön tekerden seyir halinde hız ile orantılı ''cık cık cık'' ses geliyor. Sürekli değil ancak ara sıra geliyor. Sorun ne olabilir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Disklerde torna sonrası yamulma daha çabuk olur çünkü yüzeyde bulunan ısıl işlem görmüş olan olan yani yamulmayı önleyen yüzeyi kaldırmış olursunuz. Birde aracınızı frenler sıcakken yani yoldan geldikten hemen sonra yıkmayın özellikle uzun yolda dinlenme tesislerinde yıkmayın ısınan disklere şu vurulduğunda yamulma olur. Çık çık sesi tekerde taş olabilirmi veya vida bir kontrol edin 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bence ya alınan parçada ya da kullanım şeklinde bir sorun var. Sıcakken yıkamak, çok ani ve şiddetli frenlemeler yapmak gibi şeyler... Fiestada 50000 km üzeri Bosch marka disk kullandım. 1 takım balata bitirdim, ikinci takılırken torna da yapıldı. Bunların hiçbirini yaşamadım, aracı değiştirdim öyle gitti. Fiestalarda dikkat edilmesi gereken bir şey var, fren diski olarak bazı "uyanık, akıllı" parçacılar 23mm olması gereken ve aşınınca 21mm altına gelirse değişmesi gereken disk yerine bir önceki modelin 21mm kalınlıklı diskini veriyorlar. Diğerini değiş dediği kalınlıktaki diski yeni diye alıp takınca sorun oluyor, araç farklı çünkü. Benim aldığım sarı kutulu ve birebir aynı kalınlıkta olandı. Bence parçacıdan araç ile değil parça kodu ile alın, büyük ihtimalle parçacı kurbanı oluyorsunuz Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sol ön tekerden gelen cık cık cık sesi yamuk diskin düşük süratte özellikle ısındıktan sonra gelen sürtme sesidir. Sprinter'da çok olurdu. Yamulma da sadece yıkama ile olmaz, bir yolda uzunca hafif hafif frenlersin sonra bir su birikintisine girersin geçmiş olsun. Benim Mazda'nın da diskler yamuk hatta öyle yamuk ki kırmızı ışığa yanaşırken düşük süratte bas çek yapıyormuşum gibi oluyor. 110 sonrası ani frenlemelerde direksiyon titriyor ama o süratlere zaten hiç çıkmadığım için problem yok. O yüzden öyle bekletiyorum ileride balatam biterse ikisini birden değiştiririm diye. Sizin senaryoda torna geçici çözüm, en temizi sıfır disk balata yaptırmak sonra da dikkat etmek. Fiesta 6 için bunlara girişmişken hazır fren hidroliğini de değiştirirdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Furkan Kökoğlu yazdı: Merhabalar, yaklaşık 2 sene önce, minimum 6 senelik olan (muhtemel orjinal) disklerimi değiştirip Bosch disk taktım. Sekiz ay önce diskler yamuldu ve fren anında direksiyonda ve araçta titreme olduğu için diskleri torna yaptırdım, balataları farklı bir markayla değiştirdim. İlk 1 ay güzel kullandım ve diskler yavaş yavaş tekrar yamulmaya başladı. Şuanda yine başa döndüm direksiyon zangır zangır titriyor. Bugün fark ettim ki sol ön tekerden seyir halinde hız ile orantılı ''cık cık cık'' ses geliyor. Sürekli değil ancak ara sıra geliyor. Sorun ne olabilir ? Rampalı bir yer mi oturduğunuz Motor freninde inmeyi öğrenin Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Disk icin Bosch iyi bir tercih degil. Bosuna torna icin masraf etmeyin. ATE, TRW, Textar, Feredo veya Zimmermann gibi markalar tercih edin, 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Valeo disk, otosan balata takmıştım. 1 ayda yamuldu. Ne suya girdim ne çok sert fren yaptım. Yedekparçalar kalitesizlesiyor Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Zamanında eski aracımda denediğim kombinasyonlar şu şekildeydi. 2013 yılında 2. el aldığım ford fiesta aracımda disk ve balata değişim aralıklarını aşağıdaki açıklama size yol haritası olabilir. Sıcak-Soğuk dengesine çok dikkat ederim.Isınmış fren ekipmanlarını asla yıkamacıda direk suya maaruz bıraktırmam; ama nedense denediğim tüm kombinasyonlarda çok erken zamanda diski değiştirmekten kaçamadım. 1. Kombinasyon: Brembo Disk + Motorcraft Balata : 87000 kmde değişim yapıldı. 2. Kombinasyon: Ferodo Disk + Motorcraft Balata : 105000 kmde değişim yapıldı. 3. Kombinasyon: Ford Orjinal Disk + Ford Orjinal Balata: 115000 kmde değişim yapıldı. 4. Kombinasyon: Ford Orjinal Disk + Kale Balata: 130000 kmde değişti. 5. Kombinasyon: Trw Disk+ Ferbe Balata: 140000 kmde değişti. Denediğim kombinasyonlarda sağlıklı bir veri alırım düşüncesiyle balataları da bitmemelerine rağmen her seferinde değiştirmiştim. Baktım olacak gibi değil. Sattım :)... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdem Doğan yazdı: Disk icin Bosch iyi bir tercih degil. Bosuna torna icin masraf etmeyin. ATE, TRW, Textar, Feredo veya Zimmermann gibi markalar tercih edin, Ate,trw,bosh, textar hepsi aynı firmada AYD (Konya) yapılıyor kutularını eski çalıştığım firma yapıyor. Firmayı gezdim hepsi aynı bantta yapılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Fren sisteminde tüm dertlerin reçetesi EBC Brakes. Yorum bağlantısı
Recommended Posts