Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bunun bakanlık yetki almaya çalışıyor. Konu mecliste imiş. artık çekişe göre ötv vergisinde değişiklik yapılacakmış Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çok şaftlılara itelesiöhöhö yaslasınlar. Oooh 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Demekki 4x4 Qashqai almak için son fırsat. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Şunu hala baz fiyata göre yapmayıp, ötv sonrası kdv alan zihniyetten farklı bir şey beklemiyorum. Yarın öbür gün otomatik vites vergisi, C sınıf vergisi vs gelirse, kimse şaşırmasın. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bu neya, vergiyi çok yakandan alsın. Esas cari açığı onlar yapıyor. Çekiş mekiş hikaye. Hacim ise koca bir yalan. Ayda 100 litre benzin yakandan iki katı verigi miss gib Bu neya, vergiyi çok yakandan alsın. Esas cari açığı onlar yapıyor. Çekiş mekiş hikaye. Hacim ise koca bir yalan. Ayda 100 litre benzin yakandan iki katı verigi miss gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Neyi doğru yapabiliyorlar ki diye düşünmeye başladım. meclisin bir fonksiyonu yok görünüyor bana. "şu kararı meclis düşündü taşındı vatandaşın sorununa çözüm üretti" diyecek bir örnek pek göremiyorum. iki gün sonra anadilde eğitimi şak diye geçirirlerse şaşırmam. 4 çeker gibi. önü arkası plansız. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Neyi doğru yapabiliyorlar ki diye düşünmeye başladım. meclisin bir fonksiyonu yok görünüyor bana. "şu kararı meclis düşündü taşındı vatandaşın sorununa çözüm üretti" diyecek bir örnek pek göremiyorum. iki gün sonra anadilde eğitimi şak diye geçirirlerse şaşırmam. 4 çeker gibi. önü arkası plansız. olay şu. Geçenlerde bi veri açıklandı. Dolaylı vergi oranı %2 azalmış. Amaç, gelişmiş ülkelerle aynı düzeye gelmek. dolaylı azaldıkça, vergi çeşitliliği artacak. Ama zaten ötv denen şey saçma. Hadi var, otomobilden alınması saçma. Hadi alınıyor, lüks sınıf harici alınması saçma 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: olay şu 4X4' leri satalım mı şimdinen ne yapalım? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tamer Topaç yazdı: 4X4' leri satalım mı şimdinen ne yapalım? 4 çeker satılır mı ya hu eski 4 çekerler kıymete biner fiyat yukarı hareket edebilir. Bu arada yeni dört çekerlerde motor hacmi büyük oluyor ve zaten pahalı oluyordu. Özellikle pikaplar Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tamer Topaç yazdı: 4X4' leri satalım mı şimdinen ne yapalım? Takas edelim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 4 çeker satılır mı ya hu eski 4 çekerler kıymete biner fiyat yukarı hareket edebilir. Bu arada yeni dört çekerlerde motor hacmi büyük oluyor ve zaten pahalı oluyordu. Özellikle pikaplar Vergisi çok diye almaz kimse. Mtvyi pikaplar gibi yaparlarsa.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu neya, vergiyi çok yakandan alsın. Esas cari açığı onlar yapıyor. Çekiş mekiş hikaye. Hacim ise koca bir yalan. Ayda 100 litre benzin yakandan iki katı verigi miss gib Bu neya, vergiyi çok yakandan alsın. Esas cari açığı onlar yapıyor. Çekiş mekiş hikaye. Hacim ise koca bir yalan. Ayda 100 litre benzin yakandan iki katı verigi miss gibi alıyor zaten yakıt üzerinden. aracın değeri üzerinden alsın bence. en adili o değilmi? hala 6 aylık 3400 tl vergi ödüyorum kaç senelik jeep e. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce çekişe göre deyince sadece dört çeker algılandı. ön - arka çekişe göre de farklı vergi çıkacak Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: çekişe göre deyince sadece dört çeker algılandı. ön - arka çekişe göre de farklı vergi çıkacak Cherry pick yapıyorlar başlarına bela alırlar. Basit ve adil vergi lazım. Ötv değil mtv artmalı ve kaskoya göre olmalı. Bitti 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts