Ali Cihangiroğlu Dün saat 21:27 Paylaş Dün saat 21:27 Mehmet Ozyurek yazdı: ÖTV gelirse sıfırına gelir. Fiyatı artar. Dolayısı ile ikinci eli de artar. içten yanmalılarınız dursun, sonra vah demeyin Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: Bunu bu kadar karmaşık hale getirmeye ne gerek var anlamıyorum, Almanya ne yapıyorsa aynısını yap. Motor hacmi + Emisyona göre vergiyi al. Almanya'da 2030 yılına kadar elektrikli araçlar vergiden muaf mesela.. cari açıkla asıl böyle mücadele edilir. Geçmişten gelen altyapı eksikliği var sistemi kavrayamıyor. Yeniden kurgulamak yerine eklenti yapıp daha karmaşık hale getiriyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Nihat Palolu yazdı: Geçmişten gelen altyapı eksikliği var sistemi kavrayamıyor. Yeniden kurgulamak yerine eklenti yapıp daha karmaşık hale getiriyor. bence düz liyakatsizlik sonucu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: bence düz liyakatsizlik sonucu Sokakta anket yapsanız çekişe göre vergi cümlesine saçma der. Bakanlıkta içlerinden birinin bunu dememe ihtimali yok. Sadece kafayı farklı çalıştırıyorlar. Bunlardan biri üste yaranmak olabilir. Başkanım nasıl vergi ama. Bu yıl bu vergiyle bütçe açığını kapatırız valla... gibi gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Levent kırcanın bi tane videosu vardı böyle Üste yaranmak liyakatsizlik demek zaten 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Şimdi işin şöyle bir tarafı var. Hadi ben ucuz araba kullanıyorum , Devlet ötv kadırdım dese çokda üzülmem sıfır araba alırken. Eski arabam 200 bin altına satılır. Ama şimdi adam 2025 model 2,8 milyona araba almış. Ötv kaldırdım egzos emisyonunda vergi getirdim dese 2026 yılında aynı araba 1,3 milyon tl satılacak. Aynı arabaya 2,8 milyon veren ettiği zararı kim nasıl karşılayacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Şimdi işin şöyle bir tarafı var. Hadi ben ucuz araba kullanıyorum , Devlet ötv kadırdım dese çokda üzülmem sıfır araba alırken. Eski arabam 200 bin altına satılır. Ama şimdi adam 2025 model 2,8 milyona araba almış. Ötv kaldırdım egzos emisyonunda vergi getirdim dese 2026 yılında aynı araba 1,3 milyon tl satılacak. Aynı arabaya 2,8 milyon veren ettiği zararı kim nasıl karşılayacak. kademeli yapılır sorun yok. merak etme. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: bence düz liyakatsizlik sonucu Sadece hedef odaklı.. Nasıl daha çok vergi alırım. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 50 lik scooterlara mtv ödemiyoruz inş onlara bişey çıkarmazlar. sıfır alırken 5 bin tl ötv çıkmıştı sadece. Ülkenin bitki örtüsü 50 lik scooter oluyor yavaş yavaş. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Eski mobiletler ne kullanışlıydı.. Hele endurolar. Ve de biyonik 51 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Aklıma şu geldi. Bazı otomobillerde her tekerden ayrı çekiş yapılıyor. Yani elektriklileri kastediyorum. Her tekere ayrı motor takıyorlar. Bu yasa onlar için de olabilir. Ek olarak beygir harici tork değerine göre de vergi alınabilecekmiş. Her şeyi yapıyorlar. Aracın kasko bedeline göre lükslüğünü belirleyip düzgün vergi alalım diyemiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Şimdi işin şöyle bir tarafı var. Hadi ben ucuz araba kullanıyorum , Devlet ötv kadırdım dese çokda üzülmem sıfır araba alırken. Eski arabam 200 bin altına satılır. Ama şimdi adam 2025 model 2,8 milyona araba almış. Ötv kaldırdım egzos emisyonunda vergi getirdim dese 2026 yılında aynı araba 1,3 milyon tl satılacak. Aynı arabaya 2,8 milyon veren ettiği zararı kim nasıl karşılayacak. Peki tam tersi olup bir anda araba fiyatlari 2 3 çıkınca ses cikardimi? Ordada o sıra arabasını satıp 1 2 ay sonra araç alırım diyenler zarar etti. Arac fiyatları düşsün 0 araclara ulaşım kolaylaşsın 1 kere zarar etmeye razıyım. 3 milyona aldığın aracı 1.5 milyona satip yenisini 1.7 milyona alabiliyorsan sorun yok bence. Ordada o an aracı olmayanlar kar etmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Uğur Kamil yazdı: Peki tam tersi olup bir anda araba fiyatlari 2 3 çıkınca ses cikardimi? Ordada o sıra arabasını satıp 1 2 ay sonra araç alırım diyenler zarar etti. Arac fiyatları düşsün 0 araclara ulaşım kolaylaşsın 1 kere zarar etmeye razıyım. 3 milyona aldığın aracı 1.5 milyona satip yenisini 1.7 milyona alabiliyorsan sorun yok bence. Ordada o an aracı olmayanlar kar etmiş olsun. ses çıkmadı çıkamazdı 1999 depremi oldu. Sebeb olanda buydu. Toplum her şeye göz yumdu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce @Mehmet Göktürkhocam körfez savaşı sonrası araplara f16 uçaklarımızın faturasını ödeterek devasa filoyu kurduk. Ötv sayedindede ülke biraz gelişmedimi. Benim çoçukluğumda sanki daha fakir bir ülkeydik Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Ali Darbaz yazdı: ses çıkmadı çıkamazdı 1999 depremi oldu. Sebeb olanda buydu. Toplum her şeye göz yumdu Pandemidede cip kirizi, talep yoğunluğu vs şişirdiler fiyatları. Yakın zamandada elektirikli araclara durduk yere %15 ötv zammı geldi. Bir malın değerinin artması o malın 0 ulaşmayı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz eğer gelir ondan fazla artmiyorsa. Bir anda fiyatların düşmesi evet zarar ettik oluyor ama önceden 5 koyup yenisini alacaksan artik 2 koyup alabilcek duruma gelmene yariycak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Uğur Kamil yazdı: Pandemidede cip kirizi, talep yoğunluğu vs şişirdiler fiyatları. Yakın zamandada elektirikli araclara durduk yere %15 ötv zammı geldi. Bir malın değerinin artması o malın 0 ulaşmayı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz eğer gelir ondan fazla artmiyorsa. Bir anda fiyatların düşmesi evet zarar ettik oluyor ama önceden 5 koyup yenisini alacaksan artik 2 koyup alabilcek duruma gelmene yariycak. ben okeyim sonuna kadar destekleri. Ama babamın emekli maaşı kesintiye uğrayacaksa Ötv ve Bedelli askerlik devam etmeli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts