Uğur Kamil 18 saat önce Paylaş 18 saat önce 1750 milyona kadar elektrikli megane bakarken abim kafamı karıştırdı. Toggun 0 faizi var. Ödemeleri birlikte hallederiz peşinatıda arttırırız togg alalim diyor. V1 ile V2 arasinda donanım olarak ne fark var? Detayli bilgi paylasan bulamadim. V1 uzun menzil + 19 jant ve cam tavan 2375 milyon. V2 uzun menzil + cam tavan 2501 milyon Deri koltuk ve kış paketi dışında donanım olarak ne farklari var acaba. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 saat önce Paylaş 18 saat önce valla v1 de neden ısıtmalı koltuk yok ki. sırf o yüzden almıyroum o arabayı. hiç birşey lazım değil. cam tavan deri koltuk filan. kumaş koltuk ısıtma 18 " jant budur. 1 Yorum bağlantısı
Aziz Karabay 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Uzun menzil alın v1 ile v2 arasında sadece donanım farkı var Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce V2 yi yeni aldım biliyorsunuz. Mükemmel yapmışlar, Adapazarına kadar gidip geldik. Uzun yolda da harikaydı. Şehir içinde de içinden inesim gelmiyor. Şiddetle tavsiye ederim. Ben henüz bu teknolojiye yeni geçiş yaptım. Tam kullanmasını bile öğrenemedim. Size tavsiye vermek haddim değil. Bu konuda tecrübeli Murat SÜRMELİ hocam vardır. Size yardımcı olacaktır. Emre ŞİMŞEK, Sinan AKGÖL Uğur Kamil yazdı: 1750 milyona kadar elektrikli megane bakarken abim kafamı karıştırdı. Toggun 0 faizi var. Ödemeleri birlikte hallederiz peşinatıda arttırırız togg alalim diyor. V1 ile V2 arasinda donanım olarak ne fark var? Detayli bilgi paylasan bulamadim. V1 uzun menzil + 19 jant ve cam tavan 2375 milyon. V2 uzun menzil + cam tavan 2501 milyon Deri koltuk ve kış paketi dışında donanım olarak ne farklari var acaba. Uygulamaların çoğunu kullanamıyorsunuz V1 de Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Jant her zaman alınır, v2 alın alacaksanız Ama şu da bir seçenek, megane alıp biraz binip sonrasında o farkı vererek başka bir şey alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce TOGG bence isimlendirmede büyük bir fiyasko yaşamış. İnsan ona V1 V2 demez. V1 fakir togg'u gibi duruyor ismine bakınca. İsimlere TOGG T10X, TOGG T10X PLUS diyeceklerdi. V1'i alan da satan da yok zaten. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Benim bir arkadaşım v1 aldı. Cam tavan falan hiç önemli değil de diyor, 360 derece kamerayı çok arıyorum diyor. Evet keşke kumaş koltuk seçilebilseydi ama v2 yine de o fiyat farkına değer. Hatta çok değer. Satarken dolu arabanın daha kolay satması da ülkede bir gerçek. Togg alınacaksa kesinlikle uzun menzil ve mümkünse v2 olmalı. Cam tavan işi zevkinize bağlı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts