Uğur Kamil Perşembe 12:48 Paylaş Perşembe 12:48 1750 milyona kadar elektrikli megane bakarken abim kafamı karıştırdı. Toggun 0 faizi var. Ödemeleri birlikte hallederiz peşinatıda arttırırız togg alalim diyor. V1 ile V2 arasinda donanım olarak ne fark var? Detayli bilgi paylasan bulamadim. V1 uzun menzil + 19 jant ve cam tavan 2375 milyon. V2 uzun menzil + cam tavan 2501 milyon Deri koltuk ve kış paketi dışında donanım olarak ne farklari var acaba. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 13:28 Paylaş Perşembe 13:28 valla v1 de neden ısıtmalı koltuk yok ki. sırf o yüzden almıyroum o arabayı. hiç birşey lazım değil. cam tavan deri koltuk filan. kumaş koltuk ısıtma 18 " jant budur. 1 Yorum bağlantısı
Aziz Karabay Perşembe 21:43 Paylaş Perşembe 21:43 Uzun menzil alın v1 ile v2 arasında sadece donanım farkı var Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 06:02 Paylaş Dün saat 06:02 V2 yi yeni aldım biliyorsunuz. Mükemmel yapmışlar, Adapazarına kadar gidip geldik. Uzun yolda da harikaydı. Şehir içinde de içinden inesim gelmiyor. Şiddetle tavsiye ederim. Ben henüz bu teknolojiye yeni geçiş yaptım. Tam kullanmasını bile öğrenemedim. Size tavsiye vermek haddim değil. Bu konuda tecrübeli Murat SÜRMELİ hocam vardır. Size yardımcı olacaktır. Emre ŞİMŞEK, Sinan AKGÖL Uğur Kamil yazdı: 1750 milyona kadar elektrikli megane bakarken abim kafamı karıştırdı. Toggun 0 faizi var. Ödemeleri birlikte hallederiz peşinatıda arttırırız togg alalim diyor. V1 ile V2 arasinda donanım olarak ne fark var? Detayli bilgi paylasan bulamadim. V1 uzun menzil + 19 jant ve cam tavan 2375 milyon. V2 uzun menzil + cam tavan 2501 milyon Deri koltuk ve kış paketi dışında donanım olarak ne farklari var acaba. Uygulamaların çoğunu kullanamıyorsunuz V1 de Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 06:15 Paylaş Dün saat 06:15 Jant her zaman alınır, v2 alın alacaksanız Ama şu da bir seçenek, megane alıp biraz binip sonrasında o farkı vererek başka bir şey alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Dün saat 06:22 Paylaş Dün saat 06:22 TOGG bence isimlendirmede büyük bir fiyasko yaşamış. İnsan ona V1 V2 demez. V1 fakir togg'u gibi duruyor ismine bakınca. İsimlere TOGG T10X, TOGG T10X PLUS diyeceklerdi. V1'i alan da satan da yok zaten. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 06:31 Paylaş Dün saat 06:31 Benim bir arkadaşım v1 aldı. Cam tavan falan hiç önemli değil de diyor, 360 derece kamerayı çok arıyorum diyor. Evet keşke kumaş koltuk seçilebilseydi ama v2 yine de o fiyat farkına değer. Hatta çok değer. Satarken dolu arabanın daha kolay satması da ülkede bir gerçek. Togg alınacaksa kesinlikle uzun menzil ve mümkünse v2 olmalı. Cam tavan işi zevkinize bağlı. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 11:25 Paylaş Dün saat 11:25 Tamer Topaç yazdı: Bunu görenler V1' e bakmıyor Bunu şöyle yorumlayan da var: V1 alan satmak istemiyor bu yüzden ilanda az. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce V2 al, dolu doludur. Madem o kadar para vereceksin dolu olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Dün avm de inceledim. Ben 2.5 milyonluk bir şey göremedim. 2.5 milyonu bu arabaya bağlamak için parayı kolay kazanmak lazım. Sitede oturup kapalı garajın olması lazım. Kapıdada güvenlik olmalı ki ev dışındaki 2.5 milyonumun güvende olduğuna kanaat getşrmeliyim. Onuda geçersek bataryalı bir arabanın 2 sene sonra 1000 km menzilli teknolojisi çıkınca değer kaybınıda göze almak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Dün avm de inceledim. Ben 2.5 milyonluk bir şey göremedim. 2.5 milyonu bu arabaya bağlamak için parayı kolay kazanmak lazım. Sitede oturup kapalı garajın olması lazım. Kapıdada güvenlik olmalı ki ev dışındaki 2.5 milyonumun güvende olduğuna kanaat getşrmeliyim. Onuda geçersek bataryalı bir arabanın 2 sene sonra 1000 km menzilli teknolojisi çıkınca değer kaybınıda göze almak lazım. Teslayı alalı iki sene oldu gayet memnunuz. Değer kaybı diğer araçlar gibi. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Dün avm de inceledim. Ben 2.5 milyonluk bir şey göremedim. 2.5 milyonu bu arabaya bağlamak için parayı kolay kazanmak lazım. Sitede oturup kapalı garajın olması lazım. Kapıdada güvenlik olmalı ki ev dışındaki 2.5 milyonumun güvende olduğuna kanaat getşrmeliyim. Onuda geçersek bataryalı bir arabanın 2 sene sonra 1000 km menzilli teknolojisi çıkınca değer kaybınıda göze almak lazım. 1000 km menzilli elektrikli araçlar çıktığında diğer bütün araçların değer kaybını göze almak lazım. Hanende ne kadar araç varsa bu gruba dahil olacaktır. Ha dersin ki ben arabaya 2,5 bağlayamam. Saygı duyarım. Ben de finansmanı sayesinde sahip oldum. Finansmanı olmasaydı alamazdım. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emre Şimşek yazdı: 1000 km menzilli elektrikli araçlar çıktığında diğer bütün araçların değer kaybını göze almak lazım. Hanende ne kadar araç varsa bu gruba dahil olacaktır. Ha dersin ki ben arabaya 2,5 bağlayamam. Saygı duyarım. Ben de finansmanı sayesinde sahip oldum. Finansmanı olmasaydı alamazdım. 2.5 milyon çok para abi. O paraya siteli güvenlikli eve çıkarım , 2008 Vectra felan binerim. Yaşlandıkca ve yeni arabalar kullandıkca mesleki deformasyon artık arabaya yüksek para bağlamayı anlamsızlştırıyor. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Vectra felan binerim. Aman abi gözünü seveyim 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Aman abi gözünü seveyim Cruze varken dimi. Vectrada neymiş. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 dakika önce Yazar Paylaş 24 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Dün avm de inceledim. Ben 2.5 milyonluk bir şey göremedim. 2.5 milyonu bu arabaya bağlamak için parayı kolay kazanmak lazım. Sitede oturup kapalı garajın olması lazım. Kapıdada güvenlik olmalı ki ev dışındaki 2.5 milyonumun güvende olduğuna kanaat getşrmeliyim. Onuda geçersek bataryalı bir arabanın 2 sene sonra 1000 km menzilli teknolojisi çıkınca değer kaybınıda göze almak lazım. 2.5 milyon türkiye şartlarında kazanılması zor ama araba alma konusunda çok bir para değil maalesef. Ortalama guzel yeni bir arac aliyim dedinmi 2 milyona yakın azdaha iyi olsun dedinmi 2.5. Birazdaha kaliteli olsun dedinmi 3 milyon. Onun üstü zaten birçok kişi icin ulaşması hayal araba. Kaskoyu yaptirir gerisini Allah'a emanet ederim. Hele bu pahalilikta araba ve parça fiyatları ortada kaskosuz arac binenlerin cesaretine hayranim. Ben arac aldımmi noter çıkışı kaskom onaylanmadan arabaya marş vurmuyorum. Yorumlarınız icin teşekkürler. Bu arada v2 de karar kıldık. V1 birazdaha düz araba sürene göre, ben severim bütün özellikleri aktif kullanmayı. Araştırmalarıma gore 4 ile 6 hafta sürüyor teslimat. Ön siparisten 1 2 hafta icinde araç bilgileri netlesip odemenin tamamı talep ediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 dakika önce Yazar Paylaş 18 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: Jant her zaman alınır, v2 alın alacaksanız Ama şu da bir seçenek, megane alıp biraz binip sonrasında o farkı vererek başka bir şey alabilirsiniz. Patronda ev3 var kısa mesafe ve 200 km uzun yol kullanmisligim var. Elektirikli araç benim kullanımıma uyuyor. Normal kullanimda ortalama ayda en fazla 2 sarj yetiyor hatta togg la cok dikkatli kullanimda 1 sarjla 3 haftadan fazla kullanabilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Bu kadar az kullanıyorsanız elektrikli gereksiz olabilir Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 dakika önce Yazar Paylaş 14 dakika önce Emre Şimşek yazdı: 1000 km menzilli elektrikli araçlar çıktığında diğer bütün araçların değer kaybını göze almak lazım. Daha az yakan içten yanmalı araçlar çıkınca diğer araçların piyasası nasıl dusmuyorsa menzil olayida 2. Eli cok etkilemez bence. Buradaki en büyük etken 0 fiyatinin nekadar arttığı zaman geçtikçe ve yeni model ciktikca. Aracın değerini belirleyen en büyük etken ayni veya emsal aracin güncel 0 fiyatıdir Mehmet Göktürk yazdı: Bu kadar az kullanıyorsanız elektrikli gereksiz olabilir Mehmet abi normal kullanimim ortalama 600 km civarı aylık yıllıkta ortalama 10bin km. Elektirikliye gecmemdeki en büyük etken. O paralara daha dolu araç alabiliyor olmam ve kullanim maliyeti, yakittan ziyade bakim ve parça maliyeti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts