Emre Akbas 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhaba aracımda yarım folyo vardı 10 senedir geçtiğim muayeneden bu sefer bıraktılar ve folyoyu sökmek durumunda kaldım ancak altında yapışkan kalıntısı kaldı sentetik tiner denedim olmadı sıcak su denedim etiket sökücü bir ürün denedim çıkaramadım bir türlü daha önce başına böyle bir durum gelen oldumu 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Folyonun yapışkanımı o yoksa güneş gören ile görmeyen kısmın yılların verdiği eskime farkımı? Folyonun yapışkanıysa onu söken özel kimyasallar satılıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce WD denediniz mi? Uğur Kamil yazdı: Folyonun yapışkanımı o yoksa güneş gören ile görmeyen kısmın yılların verdiği eskime farkımı? Buradan bakınca bana da folyo dışında kalan kısmın aşınması gibi geldi. Yorum bağlantısı
Emre Akbas 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: WD denediniz mi? Buradan bakınca bana da folyo dışında kalan kısmın aşınması gibi geldi. Wd denemedim yarın ilk iş deneyeceğim ilk söktüğümüzde alttan sarımsı bi renk çıktı ancak sonradan tavan tümü aracın orijinal rengine döndü sadece kalıplaşmış yapışkan kaldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts