Ebrar Tüfek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Benim 50 lik scooterin üstüne 35 bin tl istiyor, Barossa ADV 125 2024 model 10.000 kmde Benim motor 2025 Kuba Space Pro 50 1.600 km de. Özellikleri TFT Ekran Telefon Yansıtma Navigasyon TCS çekiş sistemi Start Stop Keyless go Takas edeyim mi ilanlarda 3 5 tane var pek tutulan bişey değil heralde. Yorumlarınızı bekliyorum. Motor görseli temsilidir. Çantası yok Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Az daha birktirip honda spacy 125 felan al. Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çinlinin görüntü ve aksesuar donanımı hep cezbedici oluyor ama Kuba da yaşadığın sıkıntıların türevlerini bunda da yaşaman muhtemel. Parça bulunabilirliği, satış sonrası hizmetler (servis), uzun ömürlülük gibi sorunlar tüm çinlilerin ortak kronikleri. Daha önce de söylemiştim. Japon alıp kafa rahat takılmak, 2.el de daha az değer kaybı yaşayacağını bilerek sürmek en mantıklısı. Yorum bağlantısı
Serkan Derya 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Motor işi bütçe işi. Çin işi alınacaksa parça ve servis konusunda sıkıntı olmayacak bir markaya yönelmek lazım. Japonlar uçmuş durumda, bence sym-kymco bakılabilir. TVS de güzel alternatif. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çin işi alınacaksa 10 bin km fazla.Kaşı gözü dağıtmıştır. Hocam honda neden bakmıyorsun. 2.el pcx olursa süper olur. Activa olur dio olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts